Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Effektiv forhandlingsteknik

AROS Kurser
Startdatoer
København
20-09-2021  
9.400 DKK
06-12-2021  
9.400 DKK
Århus
28-09-2021  
9.400 DKK
14-12-2021  
9.400 DKK

Effektiv forhandlingsteknik

Kursus i forhandlingsteknik

Dette kursus i forhandlingsteknik lærer dig ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle. Det giver dig overskud til at finde kreative og begavede løsninger, der skaber merværdi for begge parter. 

 

Det får du ud af kurset:Kursus i forhandlingsteknik

  • Forhandlingens forberedelse
  • Forhandlingstyper, -strategi og -stil
  • 4-D ForhandlingTM og positiv overtalelse
  • Standpunkter kontra interesser
  • Tillid, spørgeteknik og aktiv lytning
  • Kropssprog og forhandlingsmiljøer
  • Konfliktløsning og at tackle problematiske forhandlinger


Nå dine mål, når du forhandler

Forhandling er en personlig kompetence, som med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. Efter dette kursus i forhandlingsteknik er du i stand til at forstå, hvordan du kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst: Du vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så du når de mål, du har sat dig. 

Forberedelse er altafgørende

Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. Du får desuden sat begreber på forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Du lærer også konflikthåndtering og konfliktløsning

Selv med god forberedelse er det dog ikke altid, at forhandlingerne går som planlagt. Alle forhandlere kommer ud for forhandlinger, hvor der opstår konflikter. På dette kursus vil du lære, hvad du kan gøre for at løse konflikter, der opstår undervejs i forhandlingen.

Målgruppe

Kursus i forhandlingsteknik er for alle

Vi forhandler alle hver eneste dag. Forhandling er en personlig kompetence, der er relevant og brugbar for alle mennesker. Kurset er derfor ikke afgrænset til én særlig målgruppe, men henvender sig til alle som fx projektledere, sælgere, indkøbere, jurister, chefer, HR-medarbejdere.

Også medarbejdere i kommuner og andre offentlige myndigheder, der er i dialog med borgerne, kan have stort udbytte af dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik. 

Kontakt AROS Kurser for mere information eller tilmelding

Underviser på kurset i Forhandlingsteknik

Underviser: Mikkel Gudsøe Mikkel Gudsøe er nok landets største ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han er chefadvokat hos Dansk Mode & Textil, Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC). Han er desuden, som eneste dansker, certificeret i at undervise i konceptet ”Spot a Lie”.

Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning ved Queen’s University i Belfast og har desuden været Master Class forelæser og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien og dommer hos International Chamber of Commerce, Paris.

Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år – både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til “den virkelige verden”.

Morten er uddannet jurist, med speciale i juridisk forhandling, og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.

Undervisningsform
Du vil lære at forhandle via øvelser og se en prisvindende forhandlingsvideo, så du får indlært forhandling ved flere læringsformer, og dine nye forhandlingskompetencer kan fæstnes solidt i din personlige værktøjskasse.

 

Pris

Prisen er 9.400 kr. ekskl. moms og er inkl. e-kursus om god læring.

Kontakt AROS Kurser for mere information eller tilmelding

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 11 evalueringer

Richard, Nets Denmark A/S
Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning ...
Vis alt
Henrik, EG A/S
Kurset var fremragende og med et højt udbytte. Det skyldes klart at underviseren er utroligt vidende samt en god formidler. Der var et godt miks mellem teori og praktiske værktøjer, som er er lige at gå til.
Peter, Telenor
Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Effektiv forhandlingsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 11 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Øget selvrefleksion

Misbrugscenter Sønderborg, Jens Tomsen: "Jeg vurderer at kurset vil øge min selvrefleksion og forbedre måden hvorpå jeg gennemfører dialog, møder og forhandlinger."

Læs mere
Ekstrem god kursusoplevelse


CP Kelco, Helle Ludvigsen: "Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede."

Læs mere
Det faglige niveau var noget af ...

Nets Denmark A/S, Richard John Neumeister: "Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren". 

Læs mere