Uddannelse og kurser i coaching hos Anni Kirk

Ønsker du en anerkendt coachuddannelse eller et coaching kursus tilpasset netop din organisation? Hos Anni Kirk får du uddannelser og kurser inden for coaching, der giver mening, som du kan forstå og bruge direkte i din hverdag efterfølgende.

Anni Kirk har været coach og konsulent i en lang række store og mellemstore private virksomheder og offentlige forvaltninger og organisationer siden 1999. Derudover står hun bag en professionel coachuddannelse, der giver dig mulighed for certficering gennem ICF samt personlig coaching rettet mod ledere og medarbejdere.

Coaching kurser baseret på erfaring

Med en bred erfaring, både som leder, konsulent og coach, forstår Anni Kirk at gøre det komplicerede enkelt, forståeligt og praksisorienteret. Dette kendetegner også hendes undervisning samt hendes arbejde som konsulent og coach.

Annis kompetencer spænder bredt indenfor organisations-, leder og medarbejder-
udvikling, og hun har stor erfaring fra såvel private virksomheder som offentlige organisationer, herunder det administrative område, folkeskolen, sygehussektoren og beskæftigelsesområdet.

Hos Anni Kirk får du derfor et coaching kursus, hvor teori knyttes sammen med praksis i hverdagen - og hvor stoffet formidles på en indlevende, seriøs og inspirerende måde.

» Få mere information 


Vis alle uddannelser afholdt hos Anni Kirk

Uddannelser

Kursus
Coaching Længde By Gennemsnit Pris
Coachuddannelse, ICF godkendt 10 dage Viborg
4,5 (27)
27.500 DKK

Kontakt mig

Kom I kontakt med Anni Kirk
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Anni Kirk

Lundvej 14
8800 Viborg

Telefon: +45 20 42 28 15
annikirk.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 27 evalueringer

Camilla Klit

Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre. Anni Kirk og øvrige undervisere er meget kompetente. Hun er dygtig og meget engageret, hvilket giver en nærværende og varm, men samtidig meget professionel undervisning. Jeg har fået så meget med både fagligt og personligt. Tak for det, Anni

Christina Fabrin

Det er det bedste uddannelsesforløb jeg nogensinde har været på.

Karen S. Andersen

Fantastisk og udbytterigt kursus/uddannelse. Det har faligt,men også personligt væet helt unikt for mig at deltage. Der åbnede sig en helt ny verden - en verden hvor man bliver mere bevidst om sprogets betydning og hvordan man italesætter på baggrund af aktiv lytning og nærværelse. Fantastisk at se hvor meget en coachsesion kan rykke et andet me...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Anni Kirk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 27 evalueringer