Missionsdrevet ledelse

Altinget, i København
Længde
4 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 oktober, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
4 dage
Pris
19.995 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 oktober, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Altinget?

Kompetencegivende forløb

Praksisnær undervisning

Anerkendte og erfarne undervisere

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

28 oktober, 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

7 april, 2025

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

Missionsdrevet ledelse

Ledelse af innovation i en verden af systemiske, komplekse og vilde problemer

Er du træt af enkeltprojekter, der ikke skaber reel forandring? Vil du være en leder, der ikke blot vedligeholder status quo, men som skaber banebrydende resultater også på lang sigt? Missionsdrevet Ledelse er nøglen til at navigere gennem komplekse udfordringer og omsætte dem til innovative og meningsfulde handlinger, som skaber ny værdi.

Dette kompetenceudviklende forløb er for dig, der ønsker at udvikle såvel dit personlige som faglige lederskab med fokus på at løfte ”vilde problemer” gennem missionsdrevet omstilling. Du vil undervejs møde en række eksperter og praktikere med indsigt og erfaring i ledelse af samfundsforandring, herunder personlig og relationel ledelse, foresight, missioner, designtænkning, velfærdsinnovation, porteføljestyring, governance og organisationsdesign.

Dit Udbytte:

Dit behov for kompetenceløft afhænger af din rolle og ansvar i organisationen. Kurset tilbyder en individuel læringsplan, udviklet i samarbejde med Christian Bason og dine medkursister.

 • Det betyder, at du efter første undervisningsgang har en konkret og dynamisk plan for dit kompetenceløft, der tager udgangspunkt i de værktøjer, du har brug for til at styrke dig som leder og klæde dig på til at flytte din organisation fremad.

  Læringsplanerne vil tage udgangspunkt i følgende læringsmål:

  • Beherskelse af værktøjer og metoder
  • Resultatgivende samarbejde
  • Implementering i praksis
  • Bevidst og strategisk arbejde med problemer

  Når kurset er afsluttet, er du parat til at videreføre eller igangsætte langsigtet, ambitiøst og visionært forandringsarbejde med fokus på impact for dit team, din organisation, jeres økosystem – og samfundet som helhed.

Program

Læringsplanerne vil tage udgangspunkt i følgende læringsmål:

 • Beherskelse af værktøjer og metoder: Du præsenteres for en række praktiske værktøjer og metoder, der er designet til at lede missionsdrevet forandring og omstilling i og på tværs af organisationer.
 • Resultatgivende samarbejde: Du lærer, hvordan du anvender missionsdrevet ledelse til at etablere og opretholde effektive samarbejder, der skaber værdi langt ud over sig selv, og som undgår at ende med enkeltprojekter med begrænset eller ingen effekt.
 • Implementering i praksis: Gennem træningen bliver du rustet til at omsætte de lærte metoder og værktøjer til din egen ledelsesmæssige og organisatoriske kontekst, hvilket giver dig evnen til at handle reflekteret og målrettet..
 • Bevidst og strategisk arbejde med problemer: Du udvikler dine evner til at arbejde bevidst og strategisk med komplekse udfordringer, der kræver innovative tilgange og visionære svar.

Kursusleder

Christian Bason, Ph.D. og medstifter af Transition Collective. Christian har tidligere været CEO for Dansk Design Center (2014-2023), leder af regeringens innovationsteam MindLab (2007-2014) samt Business Manager i Rambøll (1999-2006). Han er forfatter til ni bøger om ledelse, innovation, designtænkning og fremtidens organisations- og arbejdsliv, og er en hyppigt anvendt taler og rådgiver blandt offentlige organisationer, fonde, og internationale institutioner. Christian er tidligere formand for EU Kommissionens ekspertudvalg for offentlig innovation og har omfattende undervisningserfaring fra bl.a. Oxford Business School, European School of Administration og CBS. Christian er cand.scient.pol. og Ph.D. i ledelse, design og offentlig styring samt adjungeret professor ved University of Technology Sydney.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere, udviklingsansvarlige, innovatører og rådgivere i offentlige organisationer, fonde og virksomheder. Din titel kan f.eks. være udviklingschef, kontorchef, afdelingschef, teamleder, innovationschef, direktør, partner eller konsulent - det afgørende er at du arbejder med forandring.

Pris

Prisen er 19.995 ex moms for fire hele kursus dage inklusiv undervisningsmateriale og fuld forplejning på en central placering i København.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Missionsdrevet ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Altinget
Ny Kongensgade 10
1472 København K

Altinget

Altinget og Mandag Morgen tilbyder uddannelser til fagfolk og beslutningstagere, der giver ny faglig viden og skarp politisk indsigt til dig og din organisation. Sammen med professionelle aktører inden for netop dit fagområde får du inspiration, viden og redskaber fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret