Lær forandringsledelse hos Relations Technologies

Lær at skabe forandring gennem læringsspil

Vil du lære at tænke ud af boksen, få viden du ikke kan opnå i et klasse-værelse og mulighed for at øve dig på de dilemmaer, der opstår i arbejdet med forandringsledelse og ledelse? 

Hos Actee tror vi på, at læring skal være sjovt og engagerende. Derfor har vi udviklet en spilbaseret læringsplatform, hvor vi bruger spil til at give dig ny viden om organisationsudvikling og forandringsledelse. Igennem +45 onlinespil bliver du stillet overfor realistiske dilemmaer og udfordringer, og får viden du kan overføre direkte til dit arbejde.

Verden over er 2500 personer registrerede Actee facalitatorer. De mange facalitatorer og vores samarbejdspartnere skræddersyer forløb, der passer netop til din organisation eller virksomheds behov.  

Certificering eller kurser i innovative spilkoncepter 

Hos Actee arbejder vi tæt sammen med konsulenter over hele verden, som underviser og bruger vores spilkoncepter. Vi udbyder certificeringsforløb, der uddanner interne og eksterne konsulenter, HR-partnere, undervisere, projektledere og organisationsudviklere, som efterfølgende kan anvende vores spil-koncepter internt i deres organisation eller virksomhed. 

Vores spilkoncept er fokuseret på tre områder:

  • ActeeLeadership - et refleksions og diskussionsværktøj, der giver ledere indblik i og forståelse for betydningen af deres ledelsesstil 
  • ActeeChange - et online og engagerende værktøj for forandringsledelse og ledelsesudvikling, der støtte jer i jeres forandring
  • ActeeCommunication - et dialogbaseret læringskoncept, der er med til udvikle dine kommunikationsfærdigheder ifht. kollegaer og kunder

Har du brug for at vi eller vores konsulent partnere kommer ud til dig? Eller kunne certificering i vores spil-koncept være relevant? Der er mange mulige grunde til at bruge spil som et led af jeres læringsprocess eller organisationsudvikling. Vi er altid fleksible og elsker at lære fra os. Så tøv ikke med at kontakte os.

Telefon: +4570707505


Vis alle uddannelser afholdt hos Actee

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation
Forandringsledelse Længde By Gennemsnit Pris
Digital Forandringsleder - Fokus på spil og gamification 3 dage Online
4,6 (5)
500 EUR

Kontakt mig

Kom I kontakt med Actee
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Actee

Kornerups Vænge 12. 1.
4000 Roskilde

Telefon: 70 70 75 05
actee.com

Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 5 evalueringer

Maiken Pagels-Grandt

Alt i alt et godt kursus. Hvad der kunne forbedre dagene .... - Større lokale, så man ikke sidder så tæt ved gruppearbejde, da nogle taler meget højt og fylder - Lidt færre deltagere - det var et stort hold i et lille lokale - Mere struktur, da det til tider kunne føles som om, at nogle deltagere tog over ifht. at fylde meget Hvad funge...

Vis alt
Jacob Lund

Et godt kursus, der formår at gøre tilgangen til forandringer rigtig lavpraksis, hvilket er et plus.

Kristian Andrés

Tak for 2 gode dage. Jeg synes at faciliteringen fungerede rigtig godt, hvor der blev gjort plads til vores forskelligheder for at sikre læring for alle.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Actee

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 5 evalueringer