Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Tysk

Sprechen Sie Deutsch?

Om du gerne vil kunne begå dig bedre, næste gang du skal i sommerhus eller bare op og handle over grænsen, kunne udtrykke dig mere præcist med dine forretningsforbindelser i Tyskland eller måske bare vil blive bedre til sproget, så kan du finde et kursus i tysk på denne side. 

For begynderen

På denne side finder du kurser, der henvender sig til dig, der har ingen eller minimale færdigheder i det tyske sprog. Undervisningen vil dreje sig om grundprincipperne bag det tyske sprog, samt det grammatiske og give dig grobund for at komme i gang med det tyske sprog. 

For den øvede

På denne side finder du "brush up" kurser i tysk, der henvender sig til dig, der har en forståelse for det tyske sprog og grammatikken, men ønsker at forbedre dig, og få opfrisket sproget. 

I forretnings øjemed 

På denne side finder du også kurser for dig, der ønsker at blive bedre til tysk, og skal bruge dette i forbindelse med forretning. Her er der særligt fokus på forretnings udtryk, og udtalen af sproget, så du kan kommunikere bedre med eventuelle forretnings partnere og kunder. 

Udover ovenstående emner, vil du på denne side også kunne finde kurser der styrker dig i dit skriftlige sprog. Her vil du lære mere om sætnings struktur, grammatik og hvordan du på bedste vis formidler et skriftligt budskab. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen