Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Spansk

¿Hablas español?

Vidste du at spansk er det næstmest talte sprog i verden, kun overgået af mandarin? Spansk er det officielle sprog i over 20 lande. Det vil altså sige at lærer du spansk, vil du have mulighed for at kommunikere med knapt 500 millioner mennesker på verdensplan. 

Spansk er "let" at lære 


Det er naturligvis aldrig let at lære et nyt sprog, du vil dog opleve at spansk i den grad er lettere at tilegne sig end så mange andre sprog. På trods af uregelmæssige udsagnsord, to artikler og meget andet, anses sproget for at være et af de letteste at danne sig en base i. Samtidig er sproget latinsk-baseret, og du har derfor en fordel hvis du er god til engelsk, da mange af ordene er beslægtede. 

Spansk er samtidig et fonetisk sprog, hvilket betyder at det næsten altid udtales som det skrives. Det gør det også betydeligt lettere at blive flydende i spansk. 

Kurser til nybegyndere og øvede

Du havde måske spansk under din ungdomsuddannelse, men ønsker at tage det til et højere niveau. Det kan også være at du bare har blod på tanden for at lære et nyt sprog. Uanset dit niveau, kan du her finde en uddannelse, der er tilpasset dit niveau. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen