Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Tag et kursus i Spansk i Aalborg

Spansk er et af de mest talte sprog i verden, og som modersmål er det større end engelsk. Derfor kan et kursus i spansk være godt givet ud, hvis du skal arbejde med det spanske marked, og spanske kunder. I Aalborg har du rig mulighed for at blive klædt på til at kunne både tale og skrive spansk, gennem både åbne kurser og kurser rettet specifikt mod dig og din virksomhed. Med det rette kursus i spansk opnår du færdigheder, du kan bruge i din dagligdag, hvad end du er nybegynder, eller har brug for at lære forretningsspansk.

Spain

Det spanske sprog

Spansk er det næststørste sprog i verden. På verdensplan har mere end 400 millioner spansk som modersmål. Spansk tales primært i Spanien, Mexico samt Mellem- og Sydamerika – dog undtagen Brasilien og Guyana. Sproget er dog også stort i USA, dele af Marokko og Afrikas vestkyst. Derudover er Spansk et officielt sprog i FN og NATO. Gennem sproget lærer du oftest også om den spanske forretningskultur, så du er endnu bedre klædt på

Hvorfor tage et spansk kursus

Ved at udvikle din sprogfærdigheder i spansk, bliver du klædt på til at indtage den globale arena, og forstå dine forretningspartneres sprog og kultur. I Aalborg kan du finde spansk kurser, der er tilpasset dig niveau, og kan få dine færdigheder endnu længere.

Sproget kan ofte være en barriere, når man arbejder med forretningspartnere i andre lande. Ved at tage et kursus i spansk, får du en bedre forståelse af det spanske sprog, og kan måske undgå en masse misforståelser. Ved at tale og forstå spansk på et højt niveau, er det nemmere at komme ind på det spanske marked, og det åbner generelt flere døre at kunne det lokale sprog.

Dine muligheder for spansk kurser i Aalborg

Der findes Spansk kurser i mange forskellige niveauer, og med forskellige fokus. Fælles for alle kurserne er, at du bliver endnu mere sikker i det spanske sprog, og lærer nye nuancer i sproget, du ikke kendte før. I Aalborg finder du både åbne kurser i spansk, men også skræddersyet til dig selv, eller din virksomhed.

Lær spansk:

  • Spanskkursus på en åben uddannelse: undervisningen er i gruppeform med en masse andre mennesker, opdelt i niveauer.
  • Individuelt Spanskkursus: kurset bliver skræddersyet til dig og dit niveau.
  • Spanskkursus i en gruppe: Er I flere i virksomheden på samme niveau kan I tage et kursus samlet.
  • Spanskkursus via e-learning: lær spansk hvor det passer dig, og når det passer dig.

Hvem er Spansk kurserne i Aalborg henvendt til?

Et kursus i Spansk, er for dig der ønsker enten at lære Spansk helt fra bunden, som nybegynder, dig der har brug for at lære sproget endnu bedre at kende, dig der har brug for en lille opdatering, eller ønsker at lære spansk indenfor et specifikt område, for eksempel den branche du arbejder indenfor.

Under vores kurser, finder du både åbne kurser, hvor du bliver niveau-opdelt med andre der ønsker at lære Spansk. Det er dog også muligt at få kurser, der er fuldstændig skræddersyet til dig. Et kursus i Spansk i Aalborg, er derfor henvendt til alle som ønsker at lære spansk, enten for egen vindings skyld, eller fordi du arbejder med det til dagligt.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen