Elektricitet, IT, Projektledelse mm.

Solar kurser

Find relevante tekniske kurser, der alle er skabt i øjenhøjde. Deltag i læring, som tager højde for både teori - og praksis. 
Viser 1-20 af 34
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 34
1
2

solar

Invester i digital viden

Uanset, hvilke IT-kompetencer du har behov for at opdatere, så er der god mulighed for at du finder det i vores liste over solar kurser.   

Som samfund og klode omstiller vi os hverdag til at benytte os af miljøvenlig energi. Ved at investere i Solar investerer du først og fremmest i den grønne omstilling. Men hvordan skaber vi bedst de energieffektive løsninger? Det er det, du lærer om på Solar kurser. På finduddannelse har vi samlet en lang række Solar kurser, som du har mulighed for at deltage i, alt efter hvilken branche du befinder dig i. 

Solar kurser tilbydes både til dig som enkel person, men I kan også tilmelde jer som virksomhed. På den måde får I en fælles forståelse og indsigt i de mange muligheder, der følger med Solar. 


Udnyt jeres fulde potentiale

Et Solar kursus hjælper dig og din virksomhed til at opnå mest muligt udbytte gennem eksisterende ressourcer. 

Du kan blandt andet finde kurser indenfor:

  • Projektledelse
  • El-installation
  • Sikkerhed og kvalitetssikring
  • Milje og bæredygtighed
  • Salgspsykologi
  • ATEX-anvendelse

Bliv fremtidssikret med et Solar kursus og få styrket dine tekniske kompetencer og evnen til at udvikle din forretning. Der udvikles hele tiden nye teknologier inden for den tekniske branche, og det er derfor vigtigt, at du er opdateret på de nyeste teknologiske udviklinger. 

Se listen igennem og find det Solar kursus, der er relevant for dig og din virksomhed! Du kan altid kontakte udbyderen af forløbet, hvis du har brug for yderligere information om kurset. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen