Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Tag en socialfaglig diplomuddannelse

Med en socialfaglig diplomuddannelse åbner du døren til en unik rejse mod personlig og faglig udvikling. Denne uddannelse er skræddersyet til dig, der som socialfaglig medarbejder ønsker at dygtiggøre dig og tage din karriere til nye højder.

En socialfaglig diplomuddannelse omtales også som den sociale diplomuddannelse. Hos mange udbydere kan du vælge at tage den sociale diplomuddannelse med uddannelsesretning eller med valgfri specialisering. Det betyder, at du har mulighed for at sammensætte og skræddersy uddannelsen, så den passer til dig, dine interesser, dit arbejdsfelt og dine ønsker for din fremtidige karriere.

Dine muligheder for uddannelsesretning og specialisering kan variere fra udbyder til udbyder. Typisk vil du dog kunne vælge mellem blandt andet:

  • Den individuelle sociale diplomuddannelse
  • Børn og unge
  • Børnehandicap
  • Demens
  • Psykosocialt arbejde
  • Seksualvejledning.

Hvem kan tage en socialfaglig diplomuddannelse

En socialfaglig diplomuddannelse er målrettet alle, der arbejder professionelt i det socialfaglige felt. Det kan for eksempel være lærere, socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker og lignende personale. 

For at blive optaget en på socialfaglig diplomuddannelse er der dog nogle adgangskrav. Optagelse på uddannelsen er nemlig betinget af, at du som ansøger har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant akademiuddannelse.

Derudover skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter den adgangsgivende uddannelse.

Gør en forskel som socialfaglig medarbejder

Med en socialfaglig diplomuddannelse opnår du en dybdegående forståelse af socialfaglige teorier og metoder, kombineret med praksisnær erfaring. Du udvikler samtidig din evne til selvstændigt at varetage komplekse specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver i det socialfaglige felt.

Du vil under uddannelsen komme til at arbejde med aktuelle socialfaglige temaer, teorier, metoder og redskaber, som kan være med til at forbedre dine faglige og personlige kompetencer inden for dit arbejdsområde. Alt i alt vil dette ruste dig til at navigere gennem komplekse udfordringer og gøre en meningsfuld forskel.

Opbygningen af den sociale diplomuddannelse

Uddannelsen består af:

  • 2 obligatoriske moduler (15 ECTS)
  • Retningsspecifikke moduler og/eller valgfrie moduler (30 ECTS)
  • Afgangsprojekt (15 ECTS).

De to obligatoriske moduler er:

  • Videnskabsteori og socialt arbejde (10 ECTS)
  • Undersøgelses- og udviklingsarbejde (5 ECTS).

De retningsspecifikke moduler og/eller valgfrie moduler, der udgør 30 ECTS, har vi været inde på længere oppe i teksten. Det er her, du har mulighed for selv at forme uddannelsen, så den passer til netop din faglige profil og dine interesseområder.

En fuld social diplomuddannelse (60 ECTS-point) giver titlen Diplom i Socialt arbejde (Soc.d). Uddannelsens engelske betegnelse er Diploma of Social Work. Uddannelsen kan gennemføres på deltid over maksimalt seks år og fuldtid på et år.

Socialfaglig uddannelse som karriereinvestering

En socialfaglig diplomuddannelse er dermed en investering i din karriere som socialfaglig medarbejder. Uddannelsen er ikke kun en mulighed for at styrke og udvikle dine faglige såvel som dine personlige kompetencer - det er også en mulighed for at avancere i din karriere. Endivdere er det en oplagt mulighed for at forme din egen karriere og tage ejerskab over dine fremtidsmuligheder som socialfaglig medarbejder. 

Lyder det som noget for dig? Se dine muligheder for at tage en relevant socialfaglig uddannelse i listen herover.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen