Find din rette programmør uddannelse

IT kurser for erhvervslivet

Vi har samlet et stort udvalg af de bedste programmør kurser til dig der har et behov for at specialiserer sig indenfor et bestemt felt, eller til dig der starter helt fra bunden af og søger et kursus i grundlæggende programmering. 
Viser 1-20 af 52
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 52
1
2
3

Programmør uddannelse - Lær alt om programmering

Ved at tage et af disse kurser indenfor programmering, får du muligheden for at gå mere i dybden med lige præcis det der interesserer dig. Det kræver dog at du har en baggrund indenfor IT, idet kurserne fungerer som et supplement til din grunduddannelse. 

Programmør uddannelse - Lær at programmere

Hvad handler programmering om?

Programmering går ud på at udvikle computer software gennem forskellige programmeringssprog. For eksempel, et program modtager et input i form af data, så behandles det til en færdig handling. Programmering er en lang proces, der udføres i dele: først planlægges arkitekturen og strukturen af det der skal udvikles. Herefter identificeres bestemte data og actions som skal benyttes og til sidst begyndes kodningen/programmeringen af programmet. Sagt på en anden måde, en programmør skriver programmet i et særligt sprog, som omsættes til en kode som computeren kan tolke. 

Hvilken uddannelse skal man have for at blive programmør?

Der er rigtig mange muligheder i dag, hvis du vil have karriere som programmør. Uddannelserne varierer fra korte videregående uddannelser på erhvervsakademiet til universitetsuddannelser. Hvilken programmør uddannelse du bør vælge, afhænger af flere faktorer. Du bør i hvert fald gøre op med dig selv, hvad der passer dig bedst - også i forhold til, hvordan du føler at du lærer bedst.

Vil du have en kort uddannelse med fokus på praksis og tætte bånd til erhvervslivet, er datamatiker eller multimediedesigner lige dig. Vil du derimod have mulighed for mere fordybelse og et højere teoretisk niveau, er en universitetsuddannelse det oplagte valg.

Efter din uddannelse, og efter at have været lidt ude på arbejdsmarkedet, kan der være mulighed for at tage et kursus. Ved at tage et af disse kurser indenfor programmering, får du muligheden for at gå mere i dybden med lige præcis det der interesserer dig og hermed specialisere dig inden for lige netop det emne.

Hvor lang tid tager programmering?

Varigheden af programmeringen, varierer alt efter kompleksiteten af det der skal programmeres. Hvis det for eksempel er et nyt program der skal programmeres, så skal funktionaliteten, sikkerheden og databehandlingen vurderes. Derudover kommer det også an på hvor mange programmører der er på en bestemt opgave, da man sagtens kan være et team af programmører, der skal udvikle computer software. Noget af det, der kan tages længst tid at programmere er operative systemer, hvorimod applikationer er mere simple og lige til at programmere. 

Arbejdet som programmør: Hvad laver en programmør?

Når man er uddannet programmør får man ofte arbejde i IT- og softwarevirksomheder, konsulentfirmaer eller man kan blive ansat i en virksomheds it-afdeling. Arbejdet består ofte i at programmerer software til databaser, tekstbehandling eller fx computerspil. Programmører anses for at være eksperter i at opbygge og vedligeholde forskellige it-systemer. 

Dit udbytte ved disse kurser

For dig som færdiguddannet programmør, vil det være en stor fordel at tilegne dig specialviden om blandt andet disse emner:

  • Design Patterns
  • SQL
  • App Design
  • Netværksteknologi

Kurserne tager 1-3 dage og koster alt fra 4.600 kr. til 15.300 kr. Kurserne kan kun tages i København og Århus. 

Derudover har vi også et grundlæggende kursus i programmering som et fagmodul på akademiuddannelsen, det tager 15 dage og koster 800 kr. 

Tag et kig på vores kurser indenfor systemudvikling som har lignende kurser. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen