Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Coaching

Coaching - lær at vejlede og inspirere

Vil du gerne være bedre til at hjælpe andre mennesker? Vil du være med til at guide andre til at nå deres mål? Så kan du tage et kursus i coaching. 

Som coach er det vigtigt at du trives med andre mennesker, da kommunikation er en stor del af det at være coach. 

På et kursus i coaching vil du lære om hvad der er skaber drive hos mennesker, hvordan du finder motivationen hos den enkelte og hvorfor så mange mennesker fejler i at nå deres mål. Du vil samtidig få et indblik i teorien bag coaching og muligheden for at benytte denne i praksis. 

Coaching kan bruges i mange forskellige sammenhæng. Du kan hjælpe dårligt stillede menneske, i at forbedre deres liv. Du kan hjælpe en arbejdsplads i at nå deres mål og budgetter, samt motivere deres medarbejdere. Det giver også mulighed for at arbejde i sportens verden. 

Onlinekursus

Et onlinekursus henvender sig til dig der rejser meget, er bosiddende udenfor Danmark, ikke har tid til personligt fremmøde eller måske bare har det bedst foran en skærm. 

Det kræver, at du har adgang til en computer, har en stabil internetforbindelse, forstår at bruge en computer og en god selvdisciplin. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen