Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Bliv klædt på til at arbejde med Autodesk AutoCAD

På finduddannelse.dk kan du finde mange forskellige typer af kurser og uddannelser, der alle omhandler AutoCAD, og  ovenfor har vi samlet en liste over AutoCAD kurser, der udbydes online. Hvis du beskæftiger dig med designarbejde eller ønsker at gøre karriere i det, så er der rig mulighed for at finde et kursus, der passer til dit niveau.

Udvalget spænder bredt fra introduktion til programmet til de mere avancerede kurser, men fælles for dem alle er, at de udfordrer din faglighed og styrker dine kompetencer.

Søg og sammenlign mellem de mange udbudte kurser og find frem til det som du gerne vil deltage i. 

Hvad er AutoCAD?

AutoCAD er et computersystem, der gør det muligt for dig at arbejde med 2D og 3D design i dit arbejde. Programmet er udarbejdet med fokus på at effektivisere designarbejdet, og henvender sig derfor specielt til ingeniører, arkitekter og byggetekniske fagpersoner. 

Med AutoCAD kan du blandt andet:

  • Tegne og redigere geometriske 2D- eller 3D-modeller med grundelementer, overflader og netobjekter.  
  • Fuldende tegningerne med anmærkninger i form af tekst, dimensioner, henvisningspile og tabeller.  
  • Tilpasse med tilføjelsesprogrammer og API'er  

Et kursus i AutoCAD kan være med til at styrke dine karrieremuligheder og er blandt andet relevant, hvis du har brug for kompetencer til at:

  • arbejde professionelt og effektivt med skitser, tegning og modellering
  • konstruere, visualisere og dokumentere dine skitser og idéer
  • udvikle dine kreative evner inden for design og modellering
  • udarbejde design og modellering, der er præcist ned til mindste detalje
  • arbejde med 2-dimensionelle eller 3-dimensionelle objekter inden for dit fag

Mange muligheder med AutoCAD

Der findes mange udgaver af Autodesk AutoCAD, men som udgangspunkt er programmerne delt op i AutoCAD, AutoCAD LT og AutoCAD 360. 

Derudover kan du finde kurser for begyndere, hvor du får en introduktion og bliver undervist i de basale funktioner i programmet. Er du allerede bekendt med programmerne, men ønsker at få en brede faglig viden findes der også de mere avancerede kurser, der styrker dine faglige kompetencer og klædere dig på til at arbejde med AutoCAD på et højt niveau. 

Så uanset hvor du befinder dig inden for fagområdet, så kan du finde et kursus, der kan udvide din værktøjskasse og kendskab til programmet. 

AutoCAD kursus som onlineundervisning  

Oftest kan det være svært at finde tid til at deltage i kurser, når man har arbejde og en hverdag, der skal balanceres samtidig. Heldigvis er der rig mulighed for at finde et kursus, der udbydes online. Dette gør det muligt selv at planlægge og strukturere forløbet, så det passer bedst muligt ind i den individuelles hverdag.  

Online kurser kan foregå på forskellige måder, hvor du enten tager kurset i realtid med underviseren, hvor du følger med over fx. skype, og dermed uden at møde fysisk op til undervisningen. Dette kan for eksempel være relevant, hvis det kursus du gerne vil deltage på ikke udbydes i nærheden af dig, og du ikke har mulighed for at komme frem. 

Andre kurser gør det muligt selv at vælge, hvornår man vil følge timerne, så man fx kan gøre det om aftenen, hvis man ikke har tid om dagen. Fleksibiliteten ved et online kursus er noget af det, der gør det meget attraktivt - især for personer med en travl hverdag. 

På finduddannelse.dk kan du finde et bredt udvalg af online kurser inden for AutoCAD. Klik ind på de kurser, du finder interessante og læs mere om dine muligheder! Du er altid velkommen til at kontakte udbyderen af forløbet, hvis du har brug for yderligere information. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen