Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14

Lær de forskellige funktioner med et Office 365 kursus

Office-pakken er et af de meste brugte programmer på computeren, og derfor giver det også mening, at tage et kursus i programmet, hvis du ofte sidder med det. Få en forståelse for opsætningen af Office 365, en bedre forståelse der hjælper dig i dit arbejde og indblik i alle funktionerne med et Office 365 kursus.

Få et solidt kendskab til Office-pakken og de grundlæggende funktioner i programmet, så du fremadrettet kan anvende programmet både rationelt og professionelt i dit daglige arbejde. Du finder office 365 kursus som både er til nybegyndere, og til dig der har et mere dybdegående kendskab.

Hvad er Office 365?

Hvis du normalt arbejder ved en computer, så har du sikker stødt på Office-pakken. Herunder finder du nemlig både Word, Excel, Powerpoint mv. Office 365 er en cloud-baseret løsning, der giver ansatte i virksomheden den nyeste version af Microsoft Office programmerne. Ligesom at det gør det muligt, at samarbejde i samme dokument, og tilgå dem via en fælles platform, der altid er opdateret.

Office 365 kursus øger produktiviteten på arbejdspladsen, da den gør det muligt at arbejde på tværs af pc, mobile enheder og browser. Det betyder, at programmet både er sikkert, pålideligt, prisbevidst og en god måde at flytte din virksomhed til skyen.

Office 365 kursus henvender sig til alle typer virksomheder, lige meget hvor mange medarbejdere i er. Hvis I ønsker at fokusere på produktivitet og mobilitet, gør Office 365 det muligt at arbejde off- og online.

Som en del af Office 365 kursus finder du fx: Outlook, Calendar, Stream, OneDrive, Planner, Teams, Word, Flow, PowerApps, Video, SharePoint, Dynamics 365, OneNote, PowerPoint, Forms, Excel.

Office 365 kursus

På Finduddannelse.dk finder en række forskellige kursusformer, der gør det muligt at få lige præcis dit behov opfyldt. Hvis du har en interesse i et specifikt program bør du vælge et office 365 kursus, kun med fokus på det ene program. Hvorimod, hvis du har brug for en introduktion til alle programmerne, skal du tage et overordnet office 365 kursus.

Som en del af Office 365 finder du:

Excel

Word

Outlook

Powerpoint

Access

Hvis du har interesse i et Office 365 kursus, så kan du vælge mellem åbne, firmakurser og online.

Åbent kursus

På et åbent Office 365 kursus kan alle tilmelde sig. Det betyder, at du kommer til at møde deltagere fra mange andre forskellige virksomheder, som sidder i helt andre funktioner og med andre problemstillinger end dig. Dette kan være med til at give dig et helt nyt perspektiv på programmet, og hvad du kan bruge det til.

Med et åbent kursus er det vigtigt, at du har helt styr på forudsætningerne for at være med. Også hvis du ikke selv er nybegynder, vil det være træls at ende på et kursus, hvor alle er under dit eget niveau. På de åbne kurser får du mulighed for at udvide dit netværk, dele viden og erfarings-udveksle med andre, på tværs af stillinger og brancher.

Firmakursus

Office 365 kursus som firmakursus fungerer rigtig godt, hvis der er brug for at uddanne en række medarbejdere i præcis det samme. Fx ved nyansættelser, opgradering til Office 365, nye arbejdsområder mv. Ved at vælge et firmahold, er der en række umiddelbare fordele:

  • - Ensartet forløb
  • - Tilpasset materiale
  • - Udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • - Aftalt tidspunkt
  • - Effektmåling

Online kursus

Med et online office 365 kursus har du mulighed for selv at vælge hvor og hvornår du vil gennemgå kurset. Du kan også opdele kursusmodulerne, og tage dem i den rækkefølge du ønsker. Med et online kursus indeholder ofte både lyd, billeder og tekst, du skal igennem. Her får du både teori, scenarier og cases, og der er små tests, der tjekker at du har forstået det du har været igennem.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen