Søg og sammenlign kurser i Horsens her!

Investér i dine kompetencer

Horsens byder på masser af kurser inden for alt fra arbejdsmiljø til coaching og ledelse. Vi giver dig her en overskuelig oversigt over kurser i Horsens, så du kan finde det, der passer til dine ønsker og behov.
Viser 1-20 af 185
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 185
1
2
3
4
...
10

Kurser i Horsens - byen med muligheder

Horsens ligger i Østjylland mellem Vejle og Århus. Med næsten 60.000 indbyggere er Horsens Danmarks 8. største by. Horsens er kendt for mange ting, bl.a. Statsfængslet, som i dag huser et museum. Desuden er Fængslet - og dermed også Horsens - kendt for sine spektakulære koncertoplevelser. På netop det område er Horsens i den grad blevet placeret på landkortet med koncerter fra populære kunstnere som Madonna, AC/DC, Metallica og mange andre.

Kurser i Horsens - Læs mere i oversigten og find den rette efter- eller videreuddannelse

Dog byder Horsens på meget mere end gamle fængsler og store musiknavne. Byen er i vækst, og en lang række produktions- og servicevirksomheder vælger derfor Horsens som hjemstavn. Måske er du en del af en af disse arbejdspladser og på jagt efter kurser i Horsens? Uanset hvad, finder du en liste over relevante kurser her!

Derfor er videre- og efteruddannelse vigtigt!

Ny viden og nye værktøjer er altafgørende for, at du som medarbejder udvikler dig og trives på din arbejdsplads. Med kompetenceudvikling er det netop muligt at varetage nye ansvarsområder og opgaver til gavn for dig selv såvel som virksomhedens resultater. Samtidig er videre- og efteruddannelse med til at fremme et positivt arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder føler sig anerkendt.

Som arbejdsgiver er det bestemt værd at investere i kompetenceudvikling til medarbejderne, så virksomheden kan få gavn af de potentialer, enhver medarbejder besidder. Dette til fordel for virksomhedens vækst - og ikke mindst medarbejderens trivsel i hverdagen.

Er du leder eller HR-medarbejder med ansvar for medarbejdernes kompetenceudvikling, og er du ude efter kurser i Horsens? Så er oversigten her også gavnlig, da du kan søge og sammenligne blandt en lang række kurser i Horsens.

Kurser i Horsens byder på mange muligheder

Ved du, hvilken retning, du skal tage din karriere? Eller går du med drømme om at sadle om og helt skifte branche? Fortvivl ikke! Mulighederne for kompetenceudvikling er mange - også hvis du leder efter uddannelse og kurser i Horsens.

Måske søger du et kortvarigt kursus, der booster dine færdigheder med intensiv undervisning, f.eks. et AMU kursus eller kurser fra private kursusvirksomheder? Måske har du tanker om at deltage på et længere uddannelsesforløb som f.eks. en diplomuddannelse eller en akademiuddannelse? I langt de fleste tilfælde har du mulighed for at sammensætte netop det forløb, du eller din virksomhed efterspørger.

Du kan blandt meget andet finde uddannelse og kurser i Horsens inden for:

  • Administration
  • Arbejdsmiljø
  • Ledelse
  • IT
  • Bygge og anlæg
  • Personlig udvikling
  • Metal

Tip: Se en samlet oversigt over kurser i Midtjylland

Efter endt kursus eller uddannelse får du typisk en certificering, et kursusbevis eller et eksamensbevis, der fungerer som dokumentation for dine kompetencer.

Hvilken læringsform passer til dig?

Vidste du, at du udover at deltage på åbne hold kan tage kurser og uddannelse online eller direkte på din arbejdsplads? E-learning giver dig mulighed for at tage dit kursus, når og hvor det passer dig. Et firmakursus er typisk skræddersyet netop dine og dine kollegers behov, og I behøver ikke at rejse langt for at deltage på kurset. E-learning-og virksomhedsforløb fremgår også her i oversigten og giver dig mulighed for endnu mere fleksibel og ikke mindst skræddersyet undervisning.

Det er også muligt at tage jobrettede kurser i Horsens, målrettet ledige. Du kan se en oversigt over disse på vores søsterside Kurserforledige.com.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen