Specialisering i Self-compassion som redskab
-
5 dage
-
Fra 13.200 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Madmentoruddannelsen - uddannelsen i sundhedspsykologi
-
Fra 41.500 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Højderengøring og industriservice
-
3 dage
-
København
-
Holdundervisning
Rengøringskvalitet - INSTA 800
-
2 dage
-
Fra 416 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Måling og vurdering af rengøringskvalitet
-
4 dage
-
Fra 416 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Måling og vurdering af rengøringshygie - NIR
-
2 dage
-
Fra 416 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Daglig erhvervsrengøring
-
10 dage
-
København
-
Holdundervisning
Vitaminer og mineraler
-
8 Lektioner
-
Fra 1.400 DKK
-
København
-
Holdundervisning
På vej til faglært rengøringstekniker
-
30 dage
-
København
-
Holdundervisning
Klar til rengøringsjob - tal dansk del 1
-
10 dage
-
11-08-2025
-
Fra 6.240 DKK
-
København
-
Holdundervisning
Kost og ernæring i København
Tag en uddannelse i kost og ernæring i København, og opnå viden om sundhed, ernæring, fødevarer eller fødevarehygiejne. En uddannelse i kost og ernæring, er for dig der drømmer om at blive fx kostvejleder, arbejde et sted der kræver et hygiejnekursus, eller generelt et job i fødevarebranchen.
Kost og ernæring i København – hvad kan du blive?
Drømmer du om at arbejde med kost og ernæring og rådgive andre? Er du interesseret for og brænder du for at finde den sunde levevej og inspirere andre? Du kan tage en uddannelse inden for kost og ernæring i København, på både universitet, på en akademiuddannelse eller som en privat uddannelse. Du kan læse alt fra folkesundhedsvidenskab til kostvejleder eller personlig træner med speciale i kost og ernæring. Det er bare dig selv, der sætter grænserne for, hvad du kan lave med en baggrund i kost og ernæring.
Med en uddannelse i kost og ernæring i København, kan du fx blive:
-
Kostvejleder
-
Auditor i fødevaresikkerhed
-
Personlig træner
Du kan også tage kurser med fokus på økologi og bæredygtighed, mad og måltidsproduktion eller ledelse, og dermed komme til at arbejde med kost og ernæring efter endt studie. Bliv inspireret på denne side, og find uddannelsen inden for kost og ernæring i København du drømmer om.
Kost og ernæring i København – som uddannelse
Kost og ernæring er både en overordnet betegnelse for et større fagfelt, men fungere også en reel diplomuddannelse. Uddannelse i kost og ernæring styrker din viden, og giver dig et bredt praksisorienteret perspektiv.
Hvis du vælger at læse kost og ernæring som diplomuddannelse, er det en del af en kompetencegivende videreuddannelsessystem for voksne, hvor bl.a. lærer om:
- fødevarer
- ernæring
- sundheds- og miljøfremme
- forbrug
- husholdningsfaglige områder
- service
Kostvejleder uddannelsen i København
Inden for kost og ernæring i København finder du også en kostvejlederuddannelse, som ruster dig til at lægge kostplaner og vejlede klienter med deres kost.
Med en kostvejlederuddannelse får du værktøjer og viden, som du kan bruge til at kostregistrere, kostlægge samt motivere dine kunder til at nå deres mål. Du får indblik i følgende:
- Ernæringslære
- Vægttabsplanlægning og management
- Træning, Sundhed og kost
- Specielle målgrupper f.eks. ældre og gravide
Hygiejnekursus for medarbejderer der vil have styr på fødevarehygiejnen
Beskæftiger jeres virksomhed sig med håndtering af fødevarer og vil I sikre at hygiejnen er i top? Få den nødvendige viden om mikrobiologi, hygiejneprincipper egenkontrol med et hygiejnekursus.
Med et Hygiejnebevis, kan du bevise, at du har styr på reglerne for hygiejne og fødevaresikkerhed iht. gældende lovgivning.
Kursus i Fødevaresikkerhed
Med en uddannelse i Fødevaresikkerhed, får du den grundlæggende forståelse for forhold der har betydning for Fødevaresikkerheden. Du vil blive i stand til at planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse efter endt forløb.
På kurset lærer du bl.a.:
- Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering
- Kort sammenligning af standarderne ISO 22000, IFS og BRC med fokus på ligheder og forskelle
- Gennemgang af forhold med betydning for fødevaresikkerheden bl.a. risici i fødevareproduktionen, samspillet mellem HACCP og Operational Pre Requested Programs, sporbarhed, tilbagekaldelse, fremmedlegemer, hygiejne, allegener, GMP etc.