Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-12 af 12
 

Mere om Grundlæggende excel

Derfor skal du tage et kursus i grundlæggende excel

Du har helt sikkert prøvet at arbejde i excel før. Programmet bliver nemlig brugt af de fleste virksomheder i dag til alt lige fra medarbejderlister, administration af driftsopgaver, budgetplanlægning, analyse af data til effektivisering af opgaver. Som nybegynder kan dette program bestemt godt virke uoverskueligt at komme i gang med alle programmets funktioner. Og det er netop derfor, at du skal tage et kursus i grundlæggende excel. På et sådan lærer du nemlig at udarbejde simple regneark efter at stifte bekendtskab med de helt grundlæggende funktioner.

Det får du ud af et kursus i grundlæggende excel

Når du vælger at tage et kursus i grundlæggende excel er det med ønsket om at mestre programmets forskellige funktioner i programmet.

Når du deltager i et kursus får du en dybdegående introduktion til excel og lærer de oftest anvendte funktioner og værktøjer at kende. Du bliver altså fortrolig med selvstændigt at navigere rundt i brugerfladen og benytte programmet rationelt og professionelt til at løse dine arbejdsopgaver. Desuden vil du lære alle de mange tips, tricks og genveje få effektiviseret din gang i programmet, som vil lette dit daglige arbejde samt spare dig for mange minutter

Du kan da også forvente at få følgende udbytte ud af et kursus: 

 • Du lærer de forskellige funktioner at kende, hvilket gør det muligt for dig at udarbejde simple regneark. 
 • Du lærer funktioner og begreber at kende, som gør, at du kan udføre beregninger, opstillinger og visualiseringer. 
 • Du får et grundlæggende kendskab til programmet, som vil lette dit fremtidige arbejde med regneark. 
 • Du vil mærke et tydeligt temposkifte i dit arbejde med excel. Din nye viden gør dig mere effektiv og resultatorienteret. 
 • Du får fornyet selvtillid fordi du lærer at navigere i programmet og kan arbejde mere selvstændigt og fremvise nye former for resultater.
 • Du får større arbejdsglæde, fordi din hverdag bliver fyldt med små, effektive succesoplevelser, når du lærer, hvordan du arbejder korrekt, 

Pensum på et det enkelte kursus i grundlæggende excel afhænger selvfølgelig af, hvilken udbyder du vælger at følge det hos. Du kan dog godt forvente at blive indført i følgende tematikker og læringspunkter: 

 • Indtastning, redigering og formatering
 • Formler
 • Visninger
 • Sideopsætning og udskrivning
 • Enkle funktioner
 • Beskyttelse af celler
 • Lister og tabeller
 • Diagrammer

Sådan er et kursus i grundlæggende excel struktureret

Et kursus i grundlæggende excel er tilrettelagt som en åben uddannelse, der strækker sig over et vist antal dage. Kursets varighed, lokation og pris afhænger af, hvilken udbyder du vælger at følge kurset hos. 

Et kursus i grundlæggende excel er for dig,

der ønsker at mestre de forskellige grundlæggende faciliteter og funktioner til at udarbejde simple regneark i Excel. Du kan sagtens være helt nybegynder inden for programmet, men du har en klar fordel, hvis du er hjemmevant i Office-parken. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Chefkonsulentuddannelsen

"Chefkonsulentuddannelsen kan varmt anbefales. Det er konkret brugbart fra første undervisningsdag, og drøftelserne med de øvrige deltagere giver en god praktisk indsigt i det teoretiske materiale."

- Lisa Kolding, fuldmægtig i Aarhus Stift

Læs mere
Proceskonsulentuddannelsen

"Proceskonsulentuddannelsen kan anbefales til alle, der vil blive skarpere på at designe alt fra møder til længerevarende processer og samtidig lære sig selv bedre at kende."

- Mette Myhre, økonomisk konsulent i Rigspolitiet

Læs mere
Digital Forvaltning

"Hanne Marie Motzfeldt formår på glimrende vis at inddrage kursisterne via cases."

-Niclas Mosgaard Krarup Jensen, fuldmægtig i SKAT

Læs mere
Assertiv kommunikation

"Vildt brugbart kursus, som jeg straks vil kunne anvende til brug for en mere harmonisk kommunikation på jobbet, men også privat."

Charlotte Gaardsvig Mikladal, Specialkonsulent, Direktoratet for Kriminalforsorgen

Læs mere