Grafiske kurser

Tag et grafisk design kursus

Med et grafisk design kursus får du værktøjer så du kan skabe overblik og gøre det abstrakte konkret, så dine modtagere forstår dig bedst muligt. Lyder det interessant? Så læs mere her!
Viser 1-20 af 59
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 59
1
2
3

Tag et grafisk design kursus og lær at arbejde med et godt håndværk

I en tid hvor der sættes mere og mere fokus på kompetencer som skarpe visuelle evner og høj kreativitet, er det ikke et dårligt tidspunkt at tage et kursus indenfor grafisk design. Flere og flere virksomheder forstår nu værdien i at have ansatte der formår at arbejde praksisnært med relevante teknologier og software og som evner at tænke innovativt udfra brugen af teknologiske løsninger. Så hvis du tænker at arbejde indenfor grafisk design, kan du med fordel læse videre her.  

Hvad indebærer grafisk design? 

Grafisk design er et bredt område med mulighed for at arbejde med flere aspekter. Overordnet set har du til opgave at løse problemstillinger ved brug af visuelle værktøjer. Dette kan både være firmaer som ønsker grafiske løsninger til deres visuelle identitet eller virksomheder som har brug for grafiske elementer på deres sociale medier eller hjemmside. Derudover kan du også arbejde med den fysiske del af grafisk design som bl.a. indebærer tryk til reklamer, logoer, infografik, illustrationer, bøger og aviser. Hermed består grafisk design både af greafisk og kreativ formidling og mere konkret arbejdet med programmer og illustrationer. 

Hvad lærer du om på et grafisk design kursus?

Med forbehold for, at alle kurser er velegnet til forskellige målgrupper, heriblandt både til profesionelle grafiske designere, men også ansatte i marketingafdelinger og lignende der ønsker indsigt i de adskellige værktøjer, er der alligevel en del fællestræk i et grafisk design kursus hvad angår indholdet. 

Som udgangspunkt kan du forvente, at få tilært de grundlæggende redskaber der har til formål at gøre dig i stand til at udarbejde internt og eksternt grafisk materiale til din virksomhed eller kunde som også formår at fremstå professionelt. Mere specifikt kan et grafisk design kursus afdække et eller flere af de følgende områder: 

  • Indgående kendskab til Adobe Illustrator og programmets funktioner
  • Indgående kendskab til Adobe InDesign og programmets funktioner
  • Arbejde med RGB, CMYK og Pantone farver
  • Online Publishing til publicering på f.eks. Facebook
  • Brugen af Adobe Photoshop og indsigt i programmets effekter
  • Udformning af visuelt materiale og opsætning af professionelle grafiske produkter
  • UX, UI og UCD Design og digitale brugeroplevelser 
  • Indgående kendskab til Adobe Photoshop og programmets funktioner

Efter endt kursus i grafisk design, bliver du altså skarp på grafisk design, branding og visuel identitet og kan, alt efter kursets indhold naturligvis, arbejde med både trykte, digitale og sociale medier. 

Karrieremuligheder indenfor grafisk design

Med en baggrund indenfor grafisk design, hvad enten dette er et kursus eller en længere uddannelse, kan du komme til at arbejde indenfor bl.a. visuel identitet – logo m.m. for en virksomhed eller webdsign, UX, UI, design til apps samt illustration. Mulighederne er mange! Efter endt kursus eller uddannelse i grafisk design, kan du også videreuddanne dig, hvilket branchen iforvejen lægger meget op til, at man gør. Det er nemlig et område der under konstant udvikling og flere og flere jobtitler kommer til som bl.a. Web Developer, UX/UI Designer eller Multimediedesigner. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen