Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Fransk

Lær eller genlær det franske sprog

Måske du er vild med litteratur og kunst? Du vil måske imponere din udkårne? Måske du bare vil lære et nyt sprog? Uanset dit motiv, kan du på denne side finde et kursus der lærer dig fransk. 

Styrk dine forretningskompetencer 

I følge en undersøgelse foretaget af Bloomberg, viser det sig faktisk, at fransk er det andet mest brugbare sprog i verden når det kommer til forretningsverdenen. Det vil altså pynte på dit CV med et kursus i fransk. 
Udover at være brugbart i forretningsverdenen, er fransk også et sprog der tales mange forskellige steder i verden. Det tales blandt andet i Canada, Luxemborg, Afrika, Schweiz og mange andre steder. Du vil derfor åbne op for en helt ny verden, med et fransk kursus. 

Udforsk Frankrig

I mange mindre byer i Frankrig vil du støde på en befolkning der ikke mestrer det engelske sprog i samme grad som de fleste danskere gør. Derfor kan det være en fordel at lære fransk, inden en rejse til romantikkens land. Det vil give dig mulighed for at interagere med den franske befolkning, og det vil åbne landet op for dig på en helt ny måde. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen