Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Førstehjælp

Lær førstehjælp og vær i stand til at hjælpe dine medmennesker

En person der bliver ramt af hjertestop, har omkring 8-11 minutter inden døden indtræffer, hvis vedkommende ingen hjælp får. Med førstehjælp bliver tiden forlænget med op til 15 minutter. Derfor er det uhyre vigtigt, at man kan bevare roen og handle med det samme, skulle man opleve et hjertestop. Dette kan et førstehjælpskursus lære dig. 

Udover at lære om hjertemassage og kunstigt åndedræt, vil du nemlig lære om hvordan man forholder sig roligt, og reagerer bedst muligt, hvis man oplever et hjertestop. 

På denne side finder du både kurser der genopfriske eksisterende viden omkring første hjælp, lærer om førstehjælp til de, der ingen erfaring har med emnet og kurser i hvordan man forebygger og behandler arbejdsskader. 

Gør din arbejdsplads mere sikker

Udover almindelige førstehjælpskurser, kan du på denne side finde kurser i hvordan man korrekt bruger en hjertestarter og defibrillator, samt hvordan man forebyger ulykker på arbejdspladsen. 

Hvis du allerede har taget et førstehjælpskursus, men det efterhånden er et par år siden, kan du med fordel tage et kursus i genopfriskning af førstehjælp. På dette genopfriskningskursus bliver jeres viden om livreddende førstehjælp og hjerte-lunge-redning ved hjertestop opdateret.

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier