Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Førstehjælp

Lær førstehjælp

Skulle det ske, at du en dag overværer en slem ulykke, vil det være vigtigt, at du med det samme ved hvad du skal gøre, og samtidig er klar til at gøre det. Dette kan du lære ved at tage et kursus i førstehjælp. 

På denne side finder du både kurser der genopfriske eksisterende viden omkring første hjælp, lærer om førstehjælp til de, der ingen erfaring har med emnet og kurser i hvordan man forebygger og behandler arbejdsskader. 

At lære førstehjælp kan være et spørgsmål om liv og død. På dennes sides kurser kan du bl.a. lære om brugen af hjertestarter og defibriliator til at forebygge og reducere helbredspåvirkninger ved ulykker og akutte sygdomme, samt foretage livreddende førstehjælp/ hjerte-lunge-redning ved hjertestop.

Er du sikkerhedsrepræsentat på dit arbejde, eller ønsker du at gøre en forskel, skulle uheldet være ude, kan du tage et kursus i forebygning af arbejdsulykker. Her lærer du bl.a. om hvordan du forebygger arbejdsskader, hvordan disse behandles og hvordan man opklarer skylden i ulykken. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier