Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Førstehjælp

Det er aldrig for sent at lære at redde liv!

Chancen for at overleve et hjertestop falder med 10% for hvert et minut der går, før der udøves livreddende førstehjælp. Derfor er det super vigtigt, at man med det samme har styr på præcis hvad man skal gøre, skulle uheldet være ude. Det vil altså sige at ofrer du en halv dag af dit liv på at lære førstehjælp, kan du være med til at forlænge levealderen for et andet menneske med 5, 10, 15 måske endda 20 år. 


På denne side finder du et udvalg af forskellige førstehjælpskurser på forskellige niveauer. Har du ingen erfaring i førstehjælpskurser, kan du med fordel tage et grundkursus. Har du taget et kursus for mange år siden, måske i forbindelse med dit kørekort, så kan du tilmelde dig et genopfriskningskursus, og få genopfrisket din viden. 

Herudover tilbydes der også kursus i at forebygge arbejdsulykker, til dig der er sikkerhedsrepræsentant på dit arbejde, eller dig der måske bare ønsker at gøre en forskel. Her kan du lære om konsekvenserne, forebyggelsen og systematisk opklaring af arbejdsulykker. 

Uagtet din årsag til at ville tage et førstehjælpskursus,  kan det kun gøre godt for dig, og for dine medmennesker. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier