Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Engelsk grammatikkursus

Styrk din faglige profil med et kursus i engelsk grammatik

Det kan være udfordrende at kommunikere på et andet sprog, end dit modersmål. Her spiller korrekt grammatik og udtale en central rolle for, om du kan kommunikere effektivt og præcist, ligesom det også er afgørende for det indtryk, du efterlader din modtager.

I en verden, hvor vi i stigende har engelsk som lingua franca (fælles fremmedsprog), er det derfor vigtigt, at du ikke lader dig begrænse af, om din sidste lektion i engelsk ligger år tilbage, eller om du er lidt for selvbevidst omkring din “danglish accent”.

Særligt ikke, når en lang række professionelle udbydere har skræddersyede kurser, som kan hjælpe dig på rette vej!

Få sproglig forståelse og byg bro til dine omgivelser

Verden hænger mere sammen end nogensinde før. Udbredelsen af internettet og fælles internationale platforme gør, at fremtidens professionelle sammenhænge i stigende grad foregår på engelsk.

Derfor vil du måske også opleve en forventning om, at du bevæger dig hjemmevant på engelsk. Din evne til at skabe bro mellem dig og dine omgivelser vil dermed også i højere grad bero på dine engelske sprogkundskaber.

Her er det ikke mindst vigtigt, at har kendskab til grammatik og udtale, så du forstår, hvad dine medmennesker kommunikerer. Men derudover er kommunikation en kompleks størrelse, der ikke kun tager udgangspunkt i, hvad der kommunikeres i den faktiske verbale kommunikation, men også hvad der implicit knytter sig til kommunikationen fra afsenders kulturelle ophav.

Derfor har vi samlet en række kurser, der kan sætte dig ind i nogle af det engelske sprogs mange facetter, og som kan klargøre dig til både professionelle- og uformelle sammenhænge.

Har du behov for mere forståelse for bagvedliggende kultur? Så har vi også en række kurser i interkulturel kommunikation og forståelse.

Bredt udvalg af kurser i engelsk grammatik

Der er kurser til hele spektret; lige fra begynderkurser, til letøvede, øvede, og til specialiseret og teknisk engelsk. Søg og sammenlign de forskellige engelsk grammatikkurser, og find kurset, der matcher dit niveau. 

For der vil være et kursus til dig, uanset, om du har brug for at få det helt grundlæggende på plads, om du blot trænger til en let genopfriskning og udvidelse af ordforråd, eller om du har behov for et kursus i dybt specialiseret sprog.

Kurser for begyndere og letøvede

I trygge rammer vil du møde ligesindede kursister, hvor I sammen kan udvikle jeres faglige kompetencer. Udbyderne vil sørge for at skabe trygge rammer og for at skabe et sundt læringsmiljø, der tager udgangspunkt i din situation og dit behov.

Kurser for specialister

Har du behov for at lære engelsk på specialistniveau? Eller har du brug for at lære engelsk inden for et særligt teknisk område? 

Så har vi også kurser for specialister, hvor fokus er på at klargøre dig til at kommunikere i et specialiseret område af særlige fagfolk. 

For specialistkurserne vil du typisk i samarbejde med kursusudbyderen aftale det præcise forløb, så du får tilrettelagt dit forløb i henhold til dit ønskede fokusområder og dermed sikre det størst mulige udbytte.

Husk, at du også kan finde en lang række sprogkurser, som kan klargøre dig til at kommunikere med kolleger fra hele verden. 

Dit udbytte ved et engelsk grammatikkursus

Fælles for kurserne er, at de på den ene eller anden måde klargør dig til at kommunikere på engelsk. Typisk vil du dog:

  • Få feedback og vejledning på dine svage og stærke sider inden for det engelske sprog.
  • Få indsigt i bagvedliggende kultur, som kan være afgørende for din evne til at kommunikere korrekt.
  • Få styr på grammatiske regler og korrekt udtale.
  • Få sproglig selvtillid til at begå dig i enhver type situation på engelsk - afhængig af kursets niveau og fokus.
  • Møde ligesindede og øve engelsk gennem gruppeøvelser.
  • Opkvalificere dine engelskkundskaber og udvide dit ordforråd.
  • Tackle opgaver og cases på engelsk.

Mange af kurserne er også tilgængelige som e-kurser, som du derfor kan tage i ro og mag, i hjemmevante omgivelser. Efter kurset vil du være i stand til at løfte samarbejdet med dine udenlandske kollegaer, både i professionelle sammenhænge, og også til jeres efterfølgende fredagsbar.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen