Design kursus

Design din kommunikation og dine idéer

Trænger din digitale kommunikation til at blive frisket op? Eller vil du gerne udvikle forretningsidéer hurtigere? Tag et designkursus og lær at præsentere dine budskaber via vellykket design, eller lær at anvende design som en innovativ tankegang.
Viser 1-20 af 1325
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 1325
1
2
3
4
...
67

Hvilke designkurser kan jeg vælge mellem?

Design er et bredt begreb, du har derfor mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer af designkurser.

designkursus

IT-designkurser

Ønsker du at forbedre din digitale kommunikation, findes der en masse forskellige former for designkurser, der alle er IT-relateret, som du kan tage på.

Du kan f.eks. tage et designkursus i:

  • Webdesign
  • Design sketching
  • Et grundlæggende grafisk designkursus
  • Kurser i Adobes programmer
  • Design af mobile apps
  • Excel
  • Præsentationsprogrammer som: Prezi og PowerPoint

På disse kurser kan du lære alt fra at designe din egen hjemmeside og lave grafisk content til at lære at lave effektive og flotte præsentationer til dine faglige oplæg.

Hvorfor skal jeg tage på et IT-relateret designkursus?

Du skal tage på et designkursus, fordi mennesker er bedre til at kode design og layout end ord. Et godt grafisk design kan derfor være din vej til succesfulde oplæg og/eller nye kunder til din virksomhed.

Design som tankegang

Du har også mulighed for at tage på designkurser, hvor man betragter design som en måde at tænke på, når man står over for udviklingsprojekter og innovation. Det handler i bund og grund om, at du lærer, hvordan du via kreative spørgsmål får bedre forståelse for dine kunders behov. Ud fra disse spørgsmål kan du bedre skræddersy den bedst mulige udviklingsproces til din kunde.

Design og innovation

På et kursus med fokus på design og innovation lærer du om, hvordan designeres mindset og metoder kan skabe en hurtigere udvikling af nye forretningsidéer. På den måde kan du bruge design som en strategisk tilgang til innovation og forretningsudvikling.

Hvad er niveauet på et designkursus?

Der er designkurser på alle niveauer. Er du nybegynder, skal du derfor ikke være bekymret. Med f.eks. et grundlæggende grafisk designkursus, kan du få et indblik i, hvor vigtigt grafisk design er og lære, hvordan du kan styrke dit grafiske design nemt og effektivt.

Har du allerede kendskab til diverse designprogrammer, findes der også kurser for øvede, så du kan holde dig up to date med de nyeste funktioner og programmer.

Hvor kan jeg tage et designkursus?

De fleste designkurser bliver afholdt i de større danske byer som København og Århus, men enkelte kurser bliver også afholdt i mindre byer. Hvis dig eller din virksomhed ikke har mulighed for at tage til et kursus på disse lokationer, så er der flere af kursusudbyderne, der tilbyder at komme ud på din arbejdsplads og afholde et skræddersyet designkursus, der dækker lige netop jeres behov.

Der er også flere designkurser – primært IT-relaterede designkurser – der kan foregå online. Du har derfor også mulighed for at tage et fleksibelt designkursus, hvor du bestemmer, hvor og hvornår du vil følge undervisningen.

Hvor lang tid tager et designkursus?

De fleste designkurser er kortere kurser, der varer mellem 1-7 dage.

Der bliver også udbudt akademiuddannelser inden for design, der varer op mod 10 uger.

Tager du dit designkursus online, er det oftest muligt for dig selv at være med til at bestemme længden på kurset, samt hvor lang tid du har adgang til kurset og programmerne online.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen