Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

CAD

Her kan finde det CAD kursus, der supplerer dine færdigheder bedst. 

CAD er en betegnelse for en række computerprogrammer, som giver dig mulighed for at konstruere og tegne designs, der kan bruges i alt fra byggebranchen til 3D-printing. 

Med et kursus i CAD kan du lære at designe på tværs af afdelinger og landegrænser. Det kan blandt andet være design af broer, møbler, bygninger og meget mere. Programmerne kan typisk også bruges til dokumentation og rapportering og test af designs inden de implementeres. 

På denne side finder du både kurser for nybegynderen, der forklarer det helt grundlæggende bag det valgte program, og skaber grobund for videre udvikling, men samtidig også for den øvede, der har behov for at få videreudviklet og finpudset sine kompetencer. 

På denne side finder du blandt andet kurser i programmer så som: 

  • AutoCAD
  • Inventor
  • Revit
  • 3ds Max
  • Navisworks

...og meget mere!

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Mohammad  Bilal

The teaching method was perfect, the way our instructor delivered this course with examples from his work experience and by focusing on every student's picking capacity was just amazing, so about the teaching i think it was simply great.

Læs mere
Ninette Broberg

Jeg kan varmt anbefale forløbet der er suppleret med godt undervisningsmateriale, gode omgivelser og ikke at glemme og bestemt også værd at nævne, en rigtig god forplejning :)

Læs mere
Christian Nelausen

Det har været et godt kursus med en venlig og let forståelig underviser!

Læs mere