Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Bliv bogholder nu og hold styr på regnskabet i virksomheden

Bliv bogholder og hold styr på regnskabet i virksomheden

Er du interesseret i regnskab og administration? Er du en blæksprutte med evnen til at bevare overblikket med et bredt ansvarsområde? Så er en karriere som bogholder måske noget for dig!

Du skal ikke have taget en specifik uddannelse for at kunne arbejde som bogholder og titlen er heller ikke beskyttet. Derfor er det særligt både din personlige erhvervserfaring og uddannelsesmæssige baggrund relevant når du søger et arbejde som bogholder. Bogholder er ikke en beskyttet titel bl.a. fordi man som bogholder har en multifunktionel position, eksempelvis som økonomiassistent, regnskabsansvarlig, økonomimedarbejder,    regnskabsassistent og regnskabskonsulent.

Som bogholder kan du/kommer du til at kunne varetage arbejdsopgaver indenfor følgende:

 • Du har ansvaret for den daglige bogføring
 • Momsafregninger og indberetninger til SKAT
 • Beregning af løn og skat for ansatte
 • Afstemninger, konteringer, anlægskartotek og kreditor- og debitorkartoteket mm.
 • Rente- og rabatberegninger
 • Finansbilag, bankhåndtering, debitor- og kreditorstyring og fakturering
 • Kreditorer i leverandørmodulet
 • Kontante udlæg og kassebilag
 • Udarbejdelse af enkle regnskabsopstillinger
 • Udarbejdelse af regnskab samt opsamling af data til udarbejdelsen af regnskabet
 • Bogføring af private hævninger og B-skat
 • Indkøb til årsafslutning i bogholderiet

Dit udbytte af et kursus her på siden 

Her på siden finder du mange forskellige muligheder for uddannelse indenfor bogholderi - online. Fælles for alle kurserne er, at du får en opdateret viden indenfor området og mulighed for at gå din nye viden praktisk til værks. Du lærer bl.a. om den nyeste lovgivning, eksempelvis regnskabsmæssige regler der skal overholdes og bogføringsloven. Endvidere vil du, via et kursus her på siden, få mulighed for at blive lært op i nye og relevante bogføringssystemer. 

Blandt udbyderne på siden er eksempelvis Regnskabsskolen, ZBC og Visma DataLøn. 

Hvem kan tage kurserne?

Kurserne på siden er rettet mod både faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med regnskab og bogholderi. Kurserne henvender sig altså til dig, der gerne vil lære mere om regnskab og bogholderi. Forløbet er relevant både til dig, der er en del af et større team, og dig, der arbejder mere selvstændigt. Herudover kan du finde kurser på et grundlæggende niveau og kurser der arbejder på et højere og mere avanceret niveau. Af samme kan du højst sandsynligt finde et kursus der passer til dig og det sted du er i din karriere uanset hvor du arbejder og hvor langt du er. 

Praktisk om kurserne: 

De enkelte kursers længde varierer fra udbyder til udbyder og kommer bl.a. an på det kursets niveau (begynder, mellem eller avanceret). Hvad angår priserne varierer disse også alt afhængig af udbyderen.Herudover tages der udgangspunkt i forskelligt materiale på de enkelte kurser, hvorfor det kan være en klar fordel at læse op på hvilket materiale der benyttes de enkelte steder. Fordelene ved at tage et online kursus er, at du får fleksibilitet da du selv kan afspille de enkelte lektioner når det passer dig.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen