Få styr på skattekontoen

Visma DataLøn
1 time
Webinar
Online
629 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Få styr på skattekontoen

Dette webinar er for dig, som gerne vil forstå, hvordan skattekontoen fungerer hos SKAT, og hvordan den hænger sammen med DataLøn. Vi ser blandt andet på aktuelle emner som udskudt skat og hjælpepakker. Derudover bliver du klogere på

  • hvorfor du ikke altid kan se bevægelser på skattekontoen
  • hvornår du kan se beløb på skattekontoen
  • hvordan du indbetaler til skattekontoen
  • hvilken betydning udbetalingsgrænsen har

På webinaret vil skattekonsulent Frank Olsen gennemgå skattekontoens opbygning, mens Dorthe Madsen fra DataLøn giver eksempler på, hvordan data overføres fra DataLøn til eIndkomst/SKAT. Webinaret varer 1 time.

Hvem underviser?

Frank Olsen er oprindeligt bankuddannet og har de sidste 22 år været ansat i SKAT (nu Skattestyrelsen). Han har blandt andet arbejdet med kontrol af moms, lønsumsafgift og arbejdsgiverforhold og har siden 2008 beskæftiget sig intenst med eIndkomst. Frank har undervist i arbejdsgiverforhold/eIndkomst i 10 år for forskellige virksomheder.

Dorthe Madsen arbejder hos Visma DataLøn, hvor hun underviser på kurser, konsulentbesøg og årsmøder samt rådgiver vores kunder. Dorthe har desuden mange års erfaring med løn og bogføring fra tidligere stillinger hos revisorer og virksomheder.

Målgruppe

Dette webinar er for dig, som gerne vil forstå, hvordan skattekontoen fungerer hos SKAT, og hvordan den hænger sammen med Dataløn.

Video

Pris

Prisen for dette webinar er 598,00 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Visma DataLøn er en af Danmarks førende lønvirksomheder, og vi hjælper ca. 60.000 danske virksomheder med at udbetale løn hver måned. Vores lønkonsulenter og jurister rådgiver hver dag virksomheder i forhold til løn og personalejura, så de altid overholder den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Få styr på skattekontoen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Visma DataLøn

Gærtorvet 1-5
1799 København V

Telefon: 72 27 90 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Få styr på skattekontoen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.