Arbejdspsykologi kursus

Styrk trivslen på din arbejdsplads

Ønsker du effektive og motiverede medarbejdere med et stærkt tilhørsforhold til din arbejdsplads? Med et kursus i arbejdspsykologi lærer du, hvordan du kan påvirke dine medarbejdere til at være topmotiverede og glade for deres arbejde.
Viser 1-20 af 185
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 185
1
2
3
4
...
10

Hvad er arbejdspsykologi?

Arbejdspsykologi er den del af psykologien, der beskæftiger sig med forholdet mellem individ og arbejde, samt hvordan du kan skabe optimale arbejdsforhold, så dine medarbejdere både har det godt fysisk og psykisk. I den moderne verden er en arbejdsplads ikke blot et sted, hvor man i traditionel forstand tager hen for at tjene penge, i dag er en arbejdsplads langt mere. En arbejdsplads er det sted, hvor dine medarbejdere bruger langt de fleste timer i deres døgn, og derfor og har størstedelen af deres sociale kontakt. Derfor er det en stor fordel, hvis dine medarbejdere har et stærkt tilhørsforhold til jeres arbejdsplads. Arbejdspsykologien har vist, at virksomheder hvor medarbejdere trives socialt og kan identificere sig selv i den eksisterende arbejdsidentitet og arbejdskultur, skaber bedre resultater.

arbejdspsykologikursus

Hvad kan jeg bruge arbejdspsykologi til på min arbejdsplads?

Hvis du ønsker en god arbejdsplads, hvor ansatte trives og er motiverede, så er arbejdspsykologi essentielt for dig og din virksomhed. Det er den, fordi at arbejde er en primær del af dine medarbejderes identitet. Du kan bruge et kursus i arbejdspsykologi til at lære, hvordan du får opbygget en stærk arbejdsidentitet på din arbejdsplads, som dine medarbejdere kan adoptere. Med den viden og de metoder du lærer på et kursus i arbejdspsykologi, kan du få du skabt en højere grad af trivsel, motivation og en identificerbar arbejdskultur på din arbejdsplads, som kan medføre en mere effektiv arbejdsplads med glade og loyale medarbejder, der er klar på udfordringer og forandringer.

Hvad lærer jeg på et arbejdspsykologikursus?

På et arbejdspsykologikursus bliver du klædt på til at arbejde med motivation, trivsel og organisationskultur. Du udvikler din forståelse for organisationslivets- og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger, så du kan fremme trivslen og motivationen på din arbejdsplads.

På et kursus i arbejdspsykologi kan du lære:

 • Om styringsprocesser i offentlige og private virksomheder
 • Om organisatoriske grundelementer
 • Om forskellige metoder til at motivere dine medarbejdere
 • At analysere og forstå elementer, der påvirker trivsel på arbejdspladsen
 • At anvende metoder til etablering af teams

Hvad indeholder et arbejdspsykologikursus?

Et kursus i arbejdspsykologi kan indeholde emner som:

 • Motivation i arbejdslivet
 • Organisationsstruktur
 • Styringsprocesser i private og offentlige virksomheder
 • Organisationskultur
 • Trivsel og arbejdsmiljø
 • Forandringsprocesser

Hvad kræver det at tage et kursus i arbejdspsykologi?

Kurser i arbejdspsykologi henvender sig til alle, der arbejder med ledelse og trivsel i organisationer, og er oplagt til folk, der arbejder i HR-afdelinger.

Tager du en akademiuddannelse i arbejdspsykologi, er der visse krav til optagelse. Du skal enten have en relevant erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse samt 2 års erhvervserfaring.

På akademiuddannelsen tæller fagmodulet 10 ECTS-points og afsluttes med eksamen.

Hvordan er et arbejdspsykologikursus opbygget?

Det er meget forskelligt fra kursus til kursus, hvordan et arbejdspsykologikursus er opbygget. Du kan tage et intenst kursus på ca. 1 uge, eller du kan tage det som et akademifag, hvor undervisningen foregår over et semester.

Har du ikke mulighed for at være fysisk til stede under undervisningen på kurserne, har du også mulighed for at tage lignende kurser omhandlende arbejdsliv og trivsel som fjernstudie.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen