Filtrer efter
IT - Microsoft Office
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
By
Online
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 25
1
2
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Reportager indenfor IT - Microsoft Office

ZBC

Mere om IT Amu kurser - Fjernundervisning

Der er altid god grund til at opgradere sine kompetencer, hvis man arbejder i IT branchen. Det er et erhverv, som konstant udvikles og derfor er det vigtigt, at man altid er opdateret og har en viden, der dækker bredt. Du kan tage dit IT AMU kursus som fjernundervisning, og dygtiggøre dig i software, systemudvikling, datalogi og meget andet inden for teknologi. 


AMU-kursus gennem fjernundervisning

Hvis du vælger et AMU-kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Fjernundervisning er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du har stor frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dette betyder selvfølgelig også, at man skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

For at kunne deltage i fjernundervisning er det en forudsætning, at du har en computer og kan begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren.