Akupunktur uddannelse

Udforsk den kinesiske medicin

Her kan du finde et udpluk af kurser og uddannelser inden for akupunktur. Akupunktur er en alternativ behandlingsform som er blevet utroligt populær, da mange finder den nyttig ved forskellige skavanker. 
Viser 1-11 af 11
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11

Få en akupunktur uddannelse - alternativ behandling

Hvis du ønsker at hjælpe andre med at bedre deres skavanker, sports skader eller dårlig ryg, så er en akupunktur uddannelse helt sikkert noget for dig. Igennem uddannelsesforløbet får du indblik i den vestlige verdens videnskab og kombinerer den med kinesisk medicin.

Tag en akupunktur uddannelse og bliv alternativ behandler

Akupunktur uddannelse - hvad lærer jeg?

Akupunktur uddannelsen byder på flere forskellige elementer som du får grundig indsigt i. Du får undervisning med et højt niveau og kvalitet således at du får den rigtige etiske standard inden for akupunktur, igennem forståelse af den årtusinder gamle viden. Denne viden søger en akupunktur uddannelse at kombinere med den viden den vestlige videnskab har genereret. 

Igennem uddannelsesforløbet kan du få indsigt i en lang række forskellige værktøjer og vigtige kompetencer, samt alternative behandlingsmetoder.

Du kan se et udvalg af alternativ behandling uddannelser her.

En akupunktur uddannelse kan indeholde:

  • Anatomi
  • Patologi
  • Psykologi
  • Førstehjælp
  • Praktisk akupunktur
  • Behandling

Du får en grundig gennemgang af den menneskelige anatomi og psykologi, således at du har de bedste forudsætninger for at tilrettelægge et behandlingsforløb for dine patienter. Du lærer at analysere på både det mentale udtryk og den fysiske skade hos din patient for at din behandling kan være så effektiv som muligt.

Der findes også kortere kurser som kan specialisere dig inden for forskellige behandlingstyper. Hvis du ønsker at udvide dit repertoire med flere typer behandling, så er disse kurser lige noget for dig.

Kan jeg tage en akupunktur uddannelse?

Der findes en lang række udbydere af uddannelser og det er derfor en rigtig god idé at undersøge markedet, og de forskellige udbyderes adgangskrav. De længere akupunktur uddannelser er designet til dig, som ikke har et kendskab til den terapeutiske verden. Du skal dog ikke føle dig udenfor hvis du har en baggrund inden for sundhed eller terapi, du kan nemlig sagtens deltage alligevel.

Tag gerne kontakt til udbyderen af uddannelsen. Så får du den opdaterede pris og god vejledning til valget af uddannelsen, samt en god gennemgang af forløbet. Det er altid en god idé at få svar på dine spørgsmål om forløbet og dens fag. Når du får den opdaterede pris, kan du sikre dig at alle omkostninger er inkluderede i forløbet.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur stammer oprindeligt fra østen. Det er en alternativ behandlingsmetode, som bygger sin behandling på anvendelsen af nåle. Disse nåle placeres i specifikke akupunkturpunkter med det formål at hele eller forebygge bestemte sygdomme. Kunsten ligger i at identificere disse punkter og aktivere dem med nålene således at du hjælper patienten på den rigtige måde.

Der findes forskellige typer af akupunktur som du kan benytte i din behandling. Eksempelvis øreakupunktur hvor man påvirker det ydre øre med nåle. Øret ses i denne behandlingsform som et mikrosystem, der afspejler menneskekroppen.

En anden beslægtet behandlingsform er akrupressur, hvilket bygger på de samme behandlingspricipper, men er uden brug af nåle. Du kan også finde uddannelse som akupressør her på siden. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen