Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Efterspurgte kompetencer inden for dit arbejdsområde

Søger du job?

Top 30 kompetencer inden for dit arbejdsområde – det efterspørger arbejdsgiverne i dag

Er du opdateret på de egenskaber og kompetencer der er vigtige at besidde inden for dit arbejdsområde og ved du hvad arbejdsgiverne kigger efter når de søger kandidater som dig?

Det er altid godt at have kendskab til de mest efterspurgte kompetencer og egenskaber, hvis du er på jagt efter et nyt job inden for en specifik branche. Virksomheder vælger ofte at gå videre med kun et lille udsnit af de mange ansøgere der har vist interesse. Du skal derfor gøre dit for at fange arbejdsgivernes opmærksomhed og en af måderne hvorpå du kan gøre dette, er ved at koble dine kompetencer og kvalifikationer til stillingens krav og arbejdsopgaver.

Her på siden kan du finde lister over de 30 mest efterspurgte kompetencer og egenskaber blandt arbejdsgiverne inden for din branche. Udover at fungere som inspiration til din jobansøgning og dit CV, kan kompetencelisterne give dig et indblik i områder, hvor du måske har brug for at styrke dine kompetencer og erfaring.

Hold derfor øje med denne side, hvis du vil være opdateret på de mest eftertragtede kompetencer og populære tendenser inden for lige præcis dit arbejdsområde.

HR
Top 30 kompetencer - HR

 Vi har gennemgået over 700 aktuelle job-annoncer fra år 2016 for at blive klogere på, hvad arbejds-giverne søger, når der skal ansættes nye HR-folk.

> Se kompetencelisten her

Kommunikation & marketing
Top 30 kompetencer - 
Kommunikation & Marketing

Vi har gennemgået over 1000 job-annoncer for at blive klogere på hvilke kompetencer der er vigtige at besidde i kommunikations- og marketingbranchen.
> Se kompetencelisten her

Ledelse
Top 30 kompetencer - Ledelse

 Vi har gennemgået over 1800 jobannoncer fra arbejdsgivere, der søger nye ledere til deres organisation.


> Se kompetencelisten her

Projektledelse
Top 30 kompetencer - Projektledelse

Vi har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger når der skal ansættes nye projektledere.

> Se kompetencelisten her

Pædagogik
Top 30 kompetencer - Pædagogik

Vi har gennemgået over 1.200 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye pædagoger.

> Se kompetencelisten her

Salg
Top 30 kompetencer - Salg

 Vi har gennemgået over 2000 aktuelle job-annoncer inden for salg for at undersøge, hvilke salgskompetencer, arbejsgiverne efterspørger.

> Se kompetencelisten her

It

Top 30 kompetencer - IT

Vi har gennemgået over 1500 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye IT-folk.

> Se kompetencelisten her 

Jura

Top 30 kompetencer - Jura

Vi har gennemgået over 200 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye jurister.

> Se kompetencelisten her

 

sygeplejerske

Top 30 kompetencer - Sygeplejerske

Vi har gennemgået over 850 jobannoncer for at bliver klogere på, hvad arbejdsgiverne søger i en ny sygeplejersker.

> Se kompetencelisten her

ingeniør

Top 30 kompetencer - Ingeniør

Vi har gennemgået 748 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når de ansætter nye ingeniører

> Se kompetencelisten her

Økonomi

Top 30 kompetencer - Økonomi

Vi har gennemgået 1290 jobannoncer for økonomer, så du kan blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når de leder efter nye økonomer.

> Se kompetencelisten her

Top 30 kompetencer - detailhandel

Vi har gennemgået 1005 jobannoncer inden for detailhandelen, så du kan blive klogere på, hvilke kompetencer der efterspørges. 

> Se kompetencelisten her

Styrk dine kompetencer inden for dit arbejdsområde - tag en efteruddannelse eller et kursus

Hvis du efter at have læst kompetencelisterne opdager, at du mangler erfaring inden for visse områder, kan du vælge at tage et kursus eller en efteruddannelse, der kan give dig de kompetencer som arbejdsgiverne efterspørger. På den måde kan du få mere erfaring samt styrke din position over for andre jobansøgere.

Vi har samlet markedet for kurser og uddannelse på et sted. Gå på opdagelse og find lige præcis den uddannelse eller det kursus der passer til dig og dine behov.

God fornøjelse!

>> Søg blandt mere end 1000 efteruddannelser og kurser her

Arbejdsmiljø

IT-bruger

MBA Uddannelser

Social og Sundhed

Coaching

IT-Professionel

Projektledelse

Sprog

Handel og Økonomi

Kommunikation

Psykologi og terapi

Andre kategorier

Senest opdateret: 12 apr 2018

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 11-09-2019

Top 30 pædagog kompetencer 2017

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke kompetencer der efterspørges hos pædagoger? Gennem mere en 1.600 jobannoncer har vi samlet de 30 mest efterspurgte kompetencer, som arbejdsgivere efterspørger i 2017.

Læs mere
Sidst opdateret 01-11-2019

Top 30 projektlederkompetencer - i 2017

Hvilke egenskaber og kompetencer skal du besidde for at begå dig som succesfuld projektleder? Vi har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger når der skal ansættes nye projektledere.

Læs mere
Sidst opdateret 23-05-2019

Top 30 salgskompetencer - i 2017

Er du sælger eller lignende og i tvivl om, hvilke kompetencer, der efterspørges, når du søger job? Vi har gennemgået over 1400 jobanoncer i salg for at undersøge, hvilke 30 salgskompetencer, arbejsgivere nævner som vigtige i forbindelse med deres online jobannoncer. Få inspiration til din jobansøgning her!

Læs mere
Sidst opdateret 16-10-2019

Top 30 kompetencer for pædagoger anno 2016

Hvilke egenskaber skal du besidde for at få foden inden for i den pædagogiske verden? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1.200 jobannoncer for at blive klogere på, hvad arbejdsgiverne søger, når der skal ansættes nye pædagoger.

Læs mere