Professionshøjskoler i Danmark

Der findes 6 professionshøjskoler i Danmark samt DMJX, der hvert år uddanner højt kvalificeret arbejdskraft. Se listen over professionshøjskoler her.

Se listen over professionshøjskoler i Danmark

Professionshøjskolerne og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udbyder en bred palette af praksisnære professionsbachelorer samt efter- og videreuddannelse på et internationalt fagligt niveau.

Der uddannes således højt kvalificeret arbejdskraft til både den private og offentlige sektor såsom for eksempel lærere, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, grafiske designere og journalister.

Der findes seks professionshøjskoler i Danmark samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Vi giver dig overblikket her.


Københavns Professionshøjskole

Navnet på denne professionshøjskole opstod efter en fusion mellem Professionshøjskolen UCC og Professionshøjskolen Metropol.

På Københavns Professionshøjskole finder du over 20 forskellige uddannelser til dig, der er til dig, der gerne vil kombinere teori med praktik. Her udbydes blandt andet uddannelse og videreuddannelse inden for pædagogik og undervisning, ledelse, sundhed, krop og ernæring samt natur og teknologi.

Der optages studerende i København, Hillerød, Helsingør, Aarhus, Nødebo, Frederiksberg og på Bornholm.

Professionshøjskolen Absalon

Du har måske tidligere kendt det som University College Sjælland, men den hedder i dag Professionshøjskolen Absalon. Fordelt på sine 7 campusser tilbyder Professionshøjskolen Absalon 13 forskellige uddannelser, der alle har det til fælles, at de indeholder praktikforløb. Samtidig er her et stærkt fokus på koblingen mellem teori og praksis. 

Absalon udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for blandt andet pædagogik, undervisning, ernæring og sundhed samt social rådgivning. Absalon har som sagt 7 campusser, hvor der optages studerende: Holbæk, Kalundborg, Næstved, Nykøbing Falster, Slagelse, Roskilde og Vordingborg.

Se dine muligheder på Professionshøjskolen Absalon her


UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole hedder også University College Lillebælt, men kendes nok mest under forkortelsen UCL.

UCL udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for blandt andet pædagogik, undervisning, sundhed samt handel og økonomi. Du kan tage din uddannelse hos UCL i henholdsvis Odense, Vejle, Svendborg, Jelling og Fredericia.

Se dine muligheder på UCL her

University College Syddanmark (UC Syd)

University College Syddanmark udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for ernæring, krop, sundhed og psykiatri, pædagogik og undervisning, administration og rådgivning, grafisk og it-baseret kommunikation samt lyddesign. Der optages studerende i Esbjerg, Haderslev, Kolding og Aabenraa.

VIA University College

VIA University College udbyder uddannelse og videreuddannelse inden for business, byggeri og teknik, design, ingeniør, pædagogik og læring, sundhed og omsorg og meget mere. VIA University College har 8 campusser: Aarhus C, Aarhus N, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg og Viborg. 

University College Nordjylland (UCN)

University College Nordjylland udbyder mere end 40 uddannelser og efteruddannelse inden for blandt andet administration og forvaltning, byggeri, energi og miljø, finans og økonomi, IT, programmering og design, pædagogik og undervisning om mange flere områder. Der findes derfor sikkert også en uddannelse inden for det område, der passer dig. På UCN optages der studerende i Aalborg, Hjørring og Thisted. 

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udbyder og udvikler uddannelse inden for journalistik, kommunikation, grafisk design, medieproduktion, medieledelse og tilgrænsende uddannelsesområder. Der optages studerende i København og Aarhus.


Annoncer