MarketingCamp
14 mar 2023

MarketingCamp

MarketingCamp er for dig, der er på jagt efter helt konkrete tips og tricks til din online markedsføring. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes.

MarketingCamp henvender sig især til dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag; hvad end du er webshopejer, webmaster, webdesigner eller dig, der lever af at hjælpe andre med deres online markedsføring.

Vælg indlæg inden for emner som e-mail marketing, annoncer på internettet, Facebook, sociale medier, usability, søgemaskineoptimering og meget mere.

Læs mere her: https://marketingcamp.dk/

  • Antal dage: En dag
  • Pris: Fra 2.999 DKK + moms
  • Hvornår på året: September
  • Hvor: Kolding
Senest opdateret: 14 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 27-02-2023

Efterspurgte kompetencer: Marketing

Hvilke kompetencer er vigtige at besidde når man arbejder med kommunikation og marketing? Hvad kigger arbejdsgiverne efter når de søger kandidater til stillinger i kommunikations- og marketingafdelinger? Finduddannelse.dk har gennemgået over 1000 jobannoncer for at blive klogere på lige netop de to spørgsmål.

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Skab loyale kunder og se resultaterne på bundlinjen

Peter Winther en ivrig ambassadør for implementering af Holistic Experience og loyalitetsudvikling rundt om i virksomheder og organisationer. Det er han fordi, han betragter begge dele som det ultimative omdrejningspunkt for en sund forretning i vækst. Læs mere om hans tilgang til loyalitet her. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er en årlig konference, der strækker sig over en uge. Her sættes de nyeste trends indenfor teknologien på dagsordenen med 100+ events og flere prominente talere.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

ShopiScale

ShopiScale arrangeres af Obsidian Digital og Black Lemon, og er Danmarks Shopify konference. Dagen er dedikeret til mange danske Shopify-shops, og du får hermed en dag, hvor du får mulighed for at netværke med andre shops og høre, hvad der virker for dem.

Læs mere