B2B Marketing Conference
09 mar 2023

B2B Marketing Conference

På B2B Marketing Conference bliver du indført i, hvordan du sikrer effektiv B2B-marketing og et intelligent B2B-brand.

Konferencen stiller skarpt på de megatrends, B2B-marketeers står over for og giver dig kreative og konkrete bud på, hvordan du omfavner B2B-kundernes stigende forventninger til en mere personlig og mindre kompleks købsoplevelse.

Konferencen vil udfordre dit strategisk landkort, og zoome ind på de vigtigste kommercielle indsatser, som du bør prioritere i de næste 12 måneder. Det handler om at gøre det rigtige rigtigt, og komme langt, langt hurtigere!  

Konferencen henvender sig til alle professionelle B2B marketeers: marketingchefer, content marketing managers, digital marketing managers, business analyst, salgsdirektører, pr/kommunikation, digital projektleder, produktchef, account managers, crm managers eller andre med ansvar for virksomhedens salg og markedsføring. 

Læs mere her: https://b2bmarketingkonference.dk/

  • Antal dage: 1 dag
  • Pris: 3.495 DKK + moms
  • Hvornår på året: April
  • Hvor: Aarhus
Senest opdateret: 09 mar 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 09-03-2023

EMAILSUMMIT

Email Summit er årets konferencedag for dig med interesse for e-mail-marketing, teknologi og content. Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail-marketing og brænder for den udvikling der sker indenfor feltet. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Internet Week Denmark

Internet Week Denmark er en årlig konference, der strækker sig over en uge. Her sættes de nyeste trends indenfor teknologien på dagsordenen med 100+ events og flere prominente talere.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

Marketing Camp

MarketingCamp er for dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag, og er på jagt efter helt konkrete tips og tricks til din online markedsføring. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes, tips og tricks.

Læs mere
Sidst opdateret 14-03-2023

E-handelsprisen

E-handelsprisen blev for første gang uddelt i 2000 og har siden da hædret de dygtigste danske e-handlere gennem tiden. Hvert år bliver der uddelt et hav af priser, som alle har til formål at styrke dansk e-handel og vise vejen for andre. Aftenen vil være fyldt med netværk, klap på skulderen og jubel.

Læs mere