Salg og service | AMU kurser

Salg og kundeservice er grundstenene i enhver forretning. Så hvis du ønsker at styrke dine kompetencer inden for salg og service, har du en bred vifte af muligheder. Du kan for eksempel kigge i retning af en arbejdsmarkedsuddannelse (AMU).

Salg og kundeservice er grundstenene i enhver forretning. Så hvis du ønsker at styrke dine kompetencer inden for salg og service, har du en bred vifte af muligheder. Du kan for eksempel kigge i retning af en arbejdsmarkedsuddannelse (AMU), hvor du kan tilegne dig kvalifikationer og kompetencer, som er efterspurgt på arbejdsmarkedet.


Evnen til at forstå kundernes behov, opbygge stærke relationer og levere enestående service er afgørende for at skabe loyalitet og drive vækst. I en verden, der konstant udvikler sig, kræver det, at fagfolk inden for salg og service konstant opdaterer deres færdigheder og viden for at forblive konkurrencedygtige. Og her kan AMU som sagt vise sig at være en værdifuld investering.

Udforsk salg og service AMU kurser

Med AMU får du nemlig mulighed for at opnå de nødvendige kompetencer gennem korterevarende kurser, der med sin fleksible opbygning passer godt ind i en travl hverdag, hvor arbejdsliv og privatliv skal gå op i en højere enhed. Den brede vifte af muligheder gælder uanset om du er en ambitiøs nybegynder, der ikke har den store erfaring i branchen, eller om du er en garvet professionel. Der er altid plads til forbedring, opkvalificering og udvikling. Også når det gælder salg og service.

At vedligeholde og udvikle dine kompetencer er en stor fordel for din karriere, da du med kompetenceudvikling kan opleve nye karrieremuligheder, uanset om du ønsker at nye jobområder eller klatre op ad karrierestigen i din nuværende rolle. Det er altid godt at holde dit CV vedlige og opgradere dine færdigheder og kompetencer. En anden fordel ved AMU kurser er deres praktiske opbygning. Uanset om du er i beskæftigelse eller ej, vil du allerede fra første dag opleve en afgørende opgradering af dine kompetencer og viden inden for salg og service, hvorfor du hurtigt vil mærke udbyttet af din investering i et AMU kursus.

Find dit AMU kursus inden for salg og service her

Overblik over AMU kurser inden for salg og service

Inden for salg og service er der en bred vifte af AMU kurser, der giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden. Herunder ser du eksempler på nogle af dine muligheder.

 • Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere: På dette kursus arbejdes der med de grundlæggende teknikker inden for salg og kundeservice, således at du som deltager vil have en forståelse for, hvordan generelle salgsteknikker benyttes i forhold til kunden i det direkte salg og service. Efter kurset er du fortrolig med at varetage salgsopgaver og grundlæggende kundekontakt inden for salg- og serviceerhvervet.

 • Kundeservice i detailhandelen: Samlet set vil dette AMU-kursus ruste dig med praktiske færdigheder og viden til at forbedre din kundeservice og bidrage til butikkens succes. Du lærer blandt andet at yde kundeservice, der er i overensstemmelse med butikkens serviceprofil, servicekoncept og målgruppens forventninger, ligesom du lærer at tilpasse adfærd og sprogbrug til den enkelte kundetype, så alle får en god oplevelse. 

 • Digitalt salg: Efter kurset kan du anvende metoder til digitalt salg til forskellige kundegrupper. Du kan anvende metoder til optimering af virksomhedens webshop. Endelig har du kendskab til kundens rettigheder i forbindelse med digitalt salg herunder fortrydelses- og reklamationsret, samt salgs- leverings- og betalingsbetingelser.

 • Online kundeservice og -rådgivning: På dette kursus opnår du vigtige færdigheder i at anvende onlineservices og -tjenester til kommunikation med både kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Du lærer således at yde en god service og hjælpe dine kunder både telefonisk og via elektroniske medier – fx websites, blogs og nyhedsbreve, men du bliver også i stand til at vurdere, hvornår en personlig face-to-face rådgivning med fordel kan benyttes.

 • Trends og livsstil hos forbrugeren i detailhandlen: På kurset får deltageren kendskab til nogle af de tendenser som afspejles blandt detailhandelens kunder, der bliver stadig mere fokuseret på begreber som "livsstil" og "tid". Der tages afsæt i kundens bevidste individuelle behov, og hvordan denne viden kan omsættes til praktisk salg og kundeservice.

Ovenstående er som nævnt blot et udpluk af dine muligheder for at tage et AMU kursus inden for salg og service. Der findes nemlig en bred vifte af muligheder, og der findes helt sikkert også et AMU forløb, der passer til netop din situation. 

Dit udbytte af deltagelse på et AMU kursus

Afhængigt af valg af kursus, kan du efter at have gennemført et AMU kursus inden for salg og service forvente at opnå:

 • Forbedrede salgs- og servicefærdigheder.
 • Bedre forståelse af kundeinteraktion og kommunikation.
 • Kendskab til nogle af de tendenser som afspejles blandt detailhandelens kunder.
 • Vigtige færdigheder i at anvende onlineservices og -tjenester til kommunikation med kunder og samarbejdspartnere.
 • Evnen til at håndtere konflikter og klager professionelt.
 • Mulighed for at søge nye jobmuligheder eller avancere i din nuværende karriere.

Så hvad venter du på? Udforsk udbuddet af AMU kurser inden for salg og service og tag det første skridt mod at forbedre dine færdigheder og skabe en lysere fremtid i salgs- og servicebranchen. AMU kurser giver dig mulighed for at udvikle dig, uanset hvor du er i din karriere, og de kan være nøglen til at opnå succes både nu og i fremtiden.

Lyder det som det rigtige for dig?

Udforsk mulighederne for AMU kurser inden for salg og service

Find dit AMU kursus i salg og service her

Få et overblik over dine muligheder for AMU kurser | Se AMU i Handel, administration, kommunikation og ledelse

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer