Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 136 evalueringer

Christina Radmer
Virkelig god uddannelse med fagligt indhold på højt niveau!
Miguel Tolstrup
Spændende og lærerig oplevelse.
Mette
Jeg oplever meget dygtige og top professionelle undervisere. Selv om de studerende kommer med forskellig faglig baggrund, formår underviserne at udvikle den enkelte. Jeg har været utrolig glad og taknemlig for, at have været en del af Wattar Gruppens uddannelse
Marie Corinth Frimann
Fantastisk uddannelse med høj faglig kvalitet, dygtige og engageret undervisere i et skønt miljø. Kan varmt anbefales.
Betina Schlander
Super spændene uddannelser, er blevet beriget med masser af ny - spændene viden. God veksling mellem teori og øvelser.
Kirsten vilsfort
Dygtige undervisere - godt materiale - det har været et rigtig godt hold.
Lou Svendsen
Det har været enormt spændende, lærerigt, samt personligt- og fagligt udviklende at være kursist på Wattar. Har mødt en masse spændende mennesker, som alle brænder for deres virke.
Sally
Jeg har kun godt at sige om Wattar. Den 1 årige Kognitivterapiuddannelse er på højt niveau. Jeg følte til tider at jeg skulle have haft et indledende kursus til dette kursus.
Carina
Kurset hos wattargruppen har givet mig så mange redskaber til mit daglige arbejde, men lige så meget personlig udvikling. Lærerne formår at skabe en kultur, så vi bliver et samlet team der blot giver grobund for effektiv læring
Ida
Jeg har igennem det første år forfinet og udviklet samtaleteknikker. Jeg har oplevet mig set i de udfordringer, jeg oplever i mit arbejde og har fået masser redskaber til gavn for mit fremtidige arbejde med udsatte.
Claus Bentzen
Den et-årige uddannelse hos Wattar er præget af meget kompetente undervisere. Både niveauet og udbyttet er meget højt.
Minnie
At man faktisk har forstået og bruger det kognitive i sin hver dag
Helle Gertsen Fussing Nielsen
Det har været et meget lærerigt at tage 1. års uddannelsen i kognitiv adfærdsterapi hos Wattar Gruppen! Underviserne er meget kompetente, dedikeret og søde. De er interesseret og nysgerrige i ens bedrifter, og står altid til rådighed for spørgsmål. Kan varmt anbefales!
Benn Abramovvitz
Jeg valgte at tage min uddannelse hos Wattar-Gruppen, da jeg havde hørt godt om det faglige niveau - og jeg blev bestemt ikke skuffet. Glæder mig til år 2 efter sommerferien og påtænker den fulde 4-årige psykoterapeutuddannelse.
Charlotte
Et år med fuld drøn på. Super kompetente, inspirerende og lydhøre undervisere. Masser af praktiske øvelser, hjemmeopgaver, sparring og videndeling. Jeg kan varmt anbefale Wattar gruppen til alle, der arbejder med mennesker i det daglige.
Jane Schmidt
Jeg har det sidste år gennemført den 1 årig udddannelse i kognitiv terapi ved Wattar gruppen. Jeg har de sidst 10 måneder, pendlet mellem Aalborg og København for at deltage i uddannelse . Det har været det bedste år jeg har givet mig selv i længere tid. Det har været et fagligt år hvor jeg er blevet fyldt og klædt på til, at kvalificere min sam...
Vis alt
Nicky Bondesen
Jeg valgte Wattar, idet jeg ville have den 4. årige kognitive psykoterapeut uddannelse. Jeg forhørte mig omkring og fik at vide at der her var et mere varierende udbud af undervisere. Jeg synes det er nogle undervisere, der får engagementet frem. Det at der er forskellige undervisere gør at man få belyst emnerne på flere måder. Når vi er rig...
Vis alt
Julie Kaufmann
“Walk your talk” bliver i dén grad fulgt her: nærværende, imødekommende og anerkendende kultur med undervisere som foregangsmænd, og os studerende der følger efter. Bevidsthedsudvidende “mental kirurgi”.
Janice
Den 1- årlige uddannelse har stor relevans for alle der arbejder indenfor det sociale/sundhedsfaglige område.
Katrine
Kompetente og varme undervisere
Susanne
Højt fagligt niveau med mulighed for max indlæring
Heidi
Den 1-årige kognitive terapi uddannelse har styrket mig både professionelt og privat. Undervisningen har været nem, at omsætte og meget brugbar. Der er en varme hos Wattar Gruppen, der gør at man tør vise sine egne svagheder, og det bliver til stor styrke!
Marianne
Bred kam af dygtige psykologer med forskellige specialer der underviser
Sara
Virkelig god uddannelsesforløb med professionelle og dygtige undervisere der ved hvad de underviser i. God opbygning af undervisningen og god kombination af undervisning, supervision og selvrefleksion.
Kika mazanti sørensen
Virkelig dygtig og rar underviser. Jeg ville gerne have lært endnu mere.