Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Dansk
Kursus
København
17.640 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Tag næste skridt – byg videre på din mentoruddannelse

Kognitiv Mentor 2 er en overbygning på vores uddannelse Kognitiv Mentor. Du kan tage Kognitiv Mentor 2, når du har gennemført vores kognitive mentoruddannelse og er certificeret mentor fra Wattar Gruppen – eller har anden lignende uddannelse. Uddannelsen er at finde på den regionale positivliste Sjælland #403 og hovedstaden #497.

På overbygningsuddannelsen får du udbygget din viden om den kognitive metode og opnår dermed flere praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, som kvalificerer dig til at anvende kognitiv teori og metode i dit daglige arbejde.

Når du har gennemført Kognitiv Mentor 2, svarer det til, at du har taget den 1-årige uddannelse i Kognitiv Terapi hos Wattar Gruppen. Du kan dermed få direkte adgang til År 2 på den 4-årige uddannelse til Kognitiv Psykoterapeut, hvis du ønsker det.

Undervisning

Uddannelsen løber over 6 uger og udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning.

Alt sammen ledet af dygtige undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på deres undervisningsområder og tæller bl.a. psykologer, psykoterapeuter, mentorer og lærere.

Færdighedstræning og supervision

Under uddannelsen lærer du hvilke indsatser og redskaber, der skal anvendes for at hjælpe og støtte personer med forskellige problemstillinger. Du får mulighed for at udvikle dine kognitive færdigheder i forhold til bl.a. at udarbejde en sagsformulering, anvende sokratisk dialog og verbale og adfærdsmæssige undersøgelsesmetoder.

Færdighedstræningen giver dig mulighed for at afprøve og træne de kognitive teknikker gennem øvelser under vejledning af underviseren.

Målgruppe

Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at arbejde med kognitiv terapi på et udvidet niveau, eller som ønsker at tage en uddannelse som psykoterapeut.

Eksamen og diplom

For at uddannelsen kan gennemføres, skal du deltage i en afsluttende gruppepræsentation samt udfærdige en skriftlig opgave i selvrefleksion.

Pris

17.640 kr. ekskl. moms pr. deltager

Om udbyderen

Arbejder du med mennesker og anvender du samtalen som redskab i dit daglige arbejde? Vil du gerne styrke din faglige profil, samt udfordre dig selv på et personligt plan og lære at anvende værktøjer fra kognitiv teori og metode? Så...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kognitiv Mentor 2

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 133 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: