Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende lederuddannelse - Online

Udviklingscenter Syd
13 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online
2.444 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Tag den Grundlæggende lederuddannelse online

Med selvstudie får du en uddannelse, som kan tilpasses til din hverdag. Du kan tage modulerne når det passer dig. For eksempel kan du dele dagene op i halve dage, hvis det passer dig bedst, og du vælger selv, hvornår kursusdagen starter og slutter.
Med andre ord er et online selvstudie meget fleksibelt, men stiller også krav til dig som studerende, om at kunne arbejde alene og med mere læsning end, hvis det var et fysisk kursus.

Dit udbytte af kurset

God ledelse kræver, at du har klare metoder at arbejde – og lede – efter. Det får du med den Grundlæggende lederuddannelse, som giver indsigt i lederens mange, interessante udfordringer. 

Med denne anerkendte uddannelse får du indsigt i betydningen af din egen lederstil samt i en lang række konkrete ledelsesredskaber, der tilsammen styrker dine kompetencer inden for et bredt felt af ledelsesopgaver.

På den Grundlæggende lederuddannelse arbejder vi med kommunikation, konfliktløsning, adfærdspsykologi samt forandrings- og udviklingsprocesser. Dette styrker dit lederskab og hjælper dig til at kunne afdække kerneproblemstillingen i en konflikt. Du bliver bedre til at gennemføre udfordrende samtaler, der kan rumme konfliktpotentiale.

Du bliver bevidst om kommunikationens betydning for din egen lederrolle og kan dermed bruge forskellige kommunikationsformer i omgangen med dine lederkolleger, din egen leder og dine medarbejdere. Du lærer desuden at igangsætte forandrings- og udviklingsprocesser, der fremmer medarbejdernes motivation, effektivitet og tilfredshed.

Leder du efter en motiverende uddannelse, der giver dig konkrete pejlemærker at arbejde – og lede – efter i en hverdag som leder? Så er den grundlæggende lederuddannelse lige dig. Målet er, at du:

 • bliver bevidst om din rolle som leder
 • får indsigt i, hvad god ledelse og en god leder er
 • kan anvende forskellige lederstile og -metoder
 • bliver bedre til at kommunikere og håndtere konflikter
 • bliver fortrolig med grundlæggende ledelsesværktøjer

Kursets indhold

 • 47753 Ledelse og Samarbejde
 • 47751 Kommunikation som ledelsesværktøj
 • 47754 Mødeledelse
 • 47752 Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler
 • 47755 Anvendelse af situationsbestemt ledelse
 • 47750 Medarbejderinvolvering i ledelse

Kurset er bygget op med video, artikler, læsestof, billede materiale og en masse små øvelser og quizzer som skal støtte dig i din læring. Der er dialogfora, hvor du og din underviser vil drøfte stoffet sammen.

Målgruppe

Kurset Grundlæggende lederuddannelse - Online er for alle nuværende eller kommende ledere, der vil styrke deres ledelseskompetencer.

Pris

Prisen for kurset Grundlæggende lederuddannelse - Online er fra 2.444kroner pr. deltager

For personer uden for AMU-målgruppen er prisen fra 7.643 kroner pr. deltager.

Kurset anvender teorier fra E-stimate personprofiler, og du kan forud for kurset få lavet din egen personprofil, der giver dig indblik i og forståelse for din adfærd i givne situationer. Tilkøb er frivilligt af E-stimate profiler er frivilligt. Prisen for en personprofil er 850kroner  ekskl. moms.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende lederuddannelse - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: