Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende lederuddannelse

Udviklingscenter Syd
14 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Haderslev
Startdato: Kontakt for opstart - Haderslev
2.632 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende lederuddannelse - bliv uddannet i lederens mange opgaver

God ledelse kræver, at du har klare metoder at arbejde og lede efter. Det får du med den Grundlæggende lederuddannelse, som giver indsigt i lederens mange, interessante udfordringer. 

Kursets indhold

Med denne anerkendte uddannelse får du indsigt i betydningen af din egen lederstil samt i en lang række konkrete ledelsesredskaber, der tilsammen styrker dine kompetencer inden for et bredt felt af ledelsesopgaver.

På den Grundlæggende lederuddannelse arbejder vi med kommunikation, konfliktløsning, adfærdspsykologi samt forandrings- og udviklingsprocesser. Dette styrker dit lederskab og hjælper dig til at kunne afdække kerneproblemstillingen i en konflikt. Du bliver bedre til at gennemføre udfordrende samtaler, der kan rumme konfliktpotentiale.

Dit udbytte af den Grundlæggende lederuddannelse

Du bliver bevidst om kommunikationens betydning for din egen lederrolle og kan dermed bruge forskellige kommunikationsformer i omgangen med dine lederkolleger, din egen leder og dine medarbejdere. Du lærer desuden at igangsætte forandrings- og udviklingsprocesser, der fremmer medarbejdernes motivation, effektivitet og tilfredshed. Målet er, at du:

  • bliver bevidst om din rolle som leder
  • får indsigt i, hvad god ledelse og en god leder er
  • kan anvende forskellige lederstile og -metoder
  • bliver bedre til at kommunikere og håndtere konflikter
  • bliver fortrolig med grundlæggende ledelsesværktøjer

Kursusforløb

Kurset løber over 14 dage som en vekselvirkning mellem korte teoretiske input, praktiske øvelser, diskussioner og gruppearbejde.

Målgruppe

Den Grundlæggende lederuddannelse er for alle nuværende eller kommende ledere, der ønsker at styrke deres ledelseskompetencer.

Eksamen og diplom

Pr. 1/1-19 blev der indført et generelt prøvekrav på AMU (arbejdsmarkedsuddannelser). Derfor tilbyder Udviklingscenter Syd en AMU prøve, som afslutning på dit kursus.

Pris

Prisen for Grundlæggende lederuddannelse er fra 2.632 kroner pr. deltager, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen fra 8.355 kroner pr. deltager.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02

Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.