Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Tag ordet i din magt

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
01-12-2021  
6.499 DKK
09-06-2022  
6.499 DKK
30-11-2022  
6.499 DKK
Taastrup
22-03-2022  
6.499 DKK
21-09-2022  
6.499 DKK
15-03-2023  
6.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Får du sagt det, du gerne vil til møderne? Oplever du, at kollegerne lytter, når du taler? Vil du gerne brænde mere igennem, når du giver udtryk for dine holdninger? Kom med på kurset, grib ordet og bliv hørt!

Kommunikation er ligesom en muskel, der skal trænes hele livet, for at den fungerer optimalt. Men det kræver, at vi udfordrer os selv og tør bryde uhensigtsmæssige vaner. Ønsker du at gøre dine budskaber mere levende og styrke din formidling? Så er dette intensive kursus noget for dig.

Størrelsen på holdet og lokalerne. Det gav rigtig godt udbytte på et rigtig nært og relevant kursus.Heidi Fly Christensen. Økonomichef. Geopartner Landinspektører.

Udbytte

 • Stå stærkere og friere, når du tager ordet
 • Få styr på argumentationen, så du udstråler troværdighed
 • Kend dine styrker og kommuniker med gennemslagskraft
 • Vær bevidst om, hvordan du bedst bruger din retoriske værktøjskasse
 • Hvordan kommunikerer du med bevidsthed og nærvær
 • Lær at gribe ordet effektivt

Indhold

 • Klar, parat, kommunikér. Kend vejen til overbevisende kommunikation, og få opdateret din retoriske værktøjskasse
 • Grib ordet klogt – og stå endnu stærkere
 • Argumentation, der virker – forbered dig strategisk så du overbeviser modtageren
 • Træd et skridt frem – tag scenen trygt og sikkert
 • Find modet til at tale fra et autentisk sted i dig selv
 • Hvad kan du gøre hvis budskabet ikke bliver forstået eller misforstået
 • Sådan kommunikerer du optimalt med forskellige typer mennesker

Form

Kurset tager afsæt i deltagernes egen hverdag, dilemmaer og erfaring. Der veksles mellem teori, øvelser, træning og personlig feedback. Vær klar til at indgå i dialog og tag del i øvelserne, så kurset bliver relevant og målrettet for dig.

Underviser

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Se vores øvrige kurser i kommunikation og samarbejde

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.