AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Grundlæggende flakkøretøjer: wire- og kroghejs samt containertype

Længde
2 dage
Pris
252 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
252 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge TEC?

Certifikater, opkvalificering og efteruddannelse i moderne rammer – vi bygger og renoverer

+300 kurser i et stærkt studiemiljø

+30 tekniske erhvervsuddannelser fra IT-programmering til rengøring

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende flakkøretøjer

På kurset lærer deltageren bl.a. teori om flakkøretøjets opbygning, virkemåde og kontrolsystemer, at afsætte container på offentlig vej og foretage aflæsning af forskelligt affald.

Indhold

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, anvende og betjene forskellige flakkøretøjer, wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.

Mål

Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Flakkøretøjets opbygning, virkemåde og kontrolsystemer, - Aflæsningsforhold på forbrændingsanlæg og deponier m. m.- Regler for at afsætte container på offentlig vej - Aflæsning af forskelligt affald på en både sikker og forsvarlig måde- Om en planlagt kørsel er lovlig og forsvarlig - Sortering af affald samt vejlede kunder heri - Anvendelse af personligt sikkerhedsudstyrDeltageren kan på baggrund af denne viden udføre:- Bakning og manøvrering på lokaliteter med vanskelige passager og snævre pladsforhold- Betjening af forskellige flakkøretøjers wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.- Drifts- og færdselssikkerhedsmæssige eftersyn af køretøj og udstyr- Betjening af containertyper til fast affald- Elementær vedligeholdelse af det hydrauliske system og af komponenter, hvor der opstår slitage og belastningDette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.Uddannelsens indhold følger de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens gældende Bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.

Målgruppe

Chauffører/skraldemænd med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Video

Pris

Pr. person: 252,00 DKK

For ledige: 2.095,90 DKK

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende flakkøretøjer: wire- og kroghejs samt containertype
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Technical Education Copenhagen (TEC)
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden inden for din branche? Vælg mellem mere end 300 kurser og efteruddannelse til faglærte, ufaglærte og ledige. Vi har kurser i hele København. På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret