PowerPoint Grundkursus

Superusers, i Hillerød (+2 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
5.700 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
5.700 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

PowerPoint Grundkursus

Kursisten erhverver forståelse af programmets grundlæggende funktioner og de muligheder, der er for opbygning af præsentationer i PowerPoint.

Udover selve brugen af PowerPoint, gennemgår vi også generelle principper om, hvordan en præsentation skal opbygges, så den både er tydelig og forståelig.

Der fokuseres på at opbygge en præsentation med forskelligartet indhold. Undervejs diskuteres de forskellige elementer, så præsentationen ikke får præg af overforbrug.

Til dig der ønsker en grundlæggende viden om, hvordan programmet fungerer, hvordan man betjener PowerPoint og hvilke muligheder, der er i programmet.

Det kan forekomme, at dette kursus afholdes i København K i stedet for Hillerød på datoer markeret med 'Hillerød'. Kontakt os for mere info.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret