Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 2

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Oslo

Kursusbeskrivelse

Terapeutisk Litt.

Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 2

Denne uddannelse er en videreførsel af Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1. På Sexologiskolen’s Forfatterlinje, fortsætter vi – med fokus Bog 2, 3, 4 etc. Hvordan gik det med Bog 1? Hvad har du lært? Hvem er dit Publikum? Hvad siger dit publikum? Hvad sagde anmeldelserne? Hvad vil du ændre/ justere på til Bog 2? Hvordan gik det med Forlaget? Ønsker begge parter at fortsætte samarbejdet? Vil du lave en bog med el. uden billeder? Hvad skal formatet være? Skal du interviewe mennesker til bogen – og hvordan? Etc. 

Temaer og Tiden

Hvad er oppe i tiden – og hvad er skiftet siden du skrev og udgav din sidste Bog? Har du ændret dig – er der ting og oplevelser i dit eget liv, der savner blæk og ord? Er der noget du har lagt mærke til i samfundet, som du gerne vil skriv om, elllæer skrive videre på? Er der noget i dit eget liv, som du omsider er blevet parat til at fortælle om?

Inspiration fra Klienter – Kronikker og Foredrag

Er der ting du har oplevet og hørt om, når du har haft dine konsultationer med klienter? El. er der temaer, som er kommet frem og har gentaget sig, når du har været ude og holde foredrag? Er der kronikker i aviser og artikler, som har fået dig til at tænke over temaer, som ikke er belyst – eller som kræver en anden vinkel – og den vil du gerne skrive om?

Undersøgelser og Forskning

Der er meget forskning indenfor moderne sexologi og parterapi, som endnu ikke er lavet. På Sexologiskolsen’s Forsker uddannelse MasterResearcher – på den Int. Linje, og på engelsk – kan du lære mere om, hvordan du laver videnskablig forskning – og her er der virkeligt grundlag for at kreere nogle spændende og højrelevante nutidige bøger! Du kan også lave undersøgelser, uden at du er uddannet i videnskabsmetodik og vidensskabsteori, blot du husker at oplyse i bøgerne og på undersøgelserne, hvordan du er nået frem til resultatet, sådan at din læser kender rammerne og grundlaget for dine undersøgelser.

Opgaver og Supervision på Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2

På denne Specialistuddannelse, skal hver elev skrive en bog. Min 200 sider. Samt have 5 t. Supervision hos én af underviserne på uddannelsen, som alle er forfattere el. anden relevant forfatter.

Målgruppe

Denne Specialistuddannelse bygger ovenpå Sexolog og/ el. Parterapeut og Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1.

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2 koster kr. 32.500. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 2
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret