Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 1

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

29 april, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Sexologiskolen

Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 1

Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1 – er Sexologiskolens Forfatterlinje. Fra Idé til Bog!

Megen Litteratur om Seksualitet, Kærlighed og Parforhold – er endnu ikke skrevet! Måske er det dig, som er forfatteren til den næste banebrydende bestsellerbog, om moderne sexologi og parterapi!

Vi vil gerne være med til at promote og fostre gode forfattere, især indenfor disse to områder – som kræver så megen belysning. Sexologiskolen stiftede i 2018 forlaget “Mercury Uniflow Publishinghouse”, hvorfra flere egne fagbøger skal udkomme.

Vi kan event. være med til at udgive kommende forfattere el. hjælpe dem videre til andre og større forlag i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, USA etc. Samt kikke på kontrakter, og hvad du skal være opmærksom på, når du underskriver kontrakt med forlag.

Det lærer du på uddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur

Vi kikker på formidling, didaktik og på inspiration, elementær forfatterskab og skrivning af bog. Hvordan skal sproget være, hvem er din målgruppe, hvordan formulerer du dig, hvordan opbygges en bog etc.

Forlag – hvem er det rigtige forlag til dig?

Undervejs i skriveprocessen, som foregår på klassen – og mellem modulerne, kan det være at du tager kontakt til forlag el. at forlag allerede har kontaktet dig. Det kan være at du vælger at udvide selv – der er flere veje! Her kan være dygtige undervisere, som selv er forfattere hjælpe og guide dig.

Opgaver og Supervision på Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1

På denne Specialistuddannelse, skal hver elev skrive en bog. Min 200 sider. Samt have 5 t. Supervision hos én af underviserne på uddannelsen, som alle er forfattere el. anden relevant forfatter.

Sexolog & Parterapeut plus Didaktisk Sexolog og Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1 + Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 2.

Disse 5 uddannelser giver dig et virkeligt fint afsæt, til at kunne fingere som professionel terapeut og formidler. Holde store foredrag, undervise og skrive artikler og producere faglitteratur.

Målgruppe

Denne Specialistuddannelse bygger ovenpå Sexolog og/ el. Parterapeut, dvs. du skal være optaget på, læse el. være færdiguddannet enten Sexolog, Parterapeut el. begge dele. 

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelsen i Sexologisk- og Terapeutisk Litteratur Bog 1 koster kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Uddannelsen/ uddannelserne kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sexologisk- og Terapeutisk Litt. Bog 1
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret