Servicehundeakademiet ApS

i Broby

Servicehundeakademiet ApS

Servicehunde

Servicehunde til Danmark

Servicehundeakademiet ApS uddanner servicehunde til psykisk sårbare borgere i hele Danmark.

Vi har en mangeårig bred specialiseret viden inden for servicehunde som hjælpemiddel. Vi har uddannet servicehunde siden 2014. 

Servicehundeakademiet ApS drives med stærke grundprincipper og kerneværdier – bl.a. høj faglighed, anerkendelse, empati og gensidig respekt for det enkelte menneske. Vi har fokus på det rette match, og kompetencegivende undervisning til borgeren.

Udover vores speciale i uddannelse af servicehunde til psykisk sårbare, afholder vi kurser, oplæg og foredrag – både til borgere med servicehund og privatpersoner.

Som noget nyt udbyder vi en målrettet uddannelse som servicehundeinstruktør. Der er i uddannelsen lagt vægt på høj faglighed – ikke kun på hundesiden, men i høj grad også på viden om sårbare borgeres udfordringer, og hvordan man hjælper dem til bedre kompetencer. Kunne det være noget for dig? 

Vores mission

Vi er dedikerede instruktører, der tager ansvar for borgerne, vi uddanner os i relation til udviklingen på området. Vi holder os a’ jour med den nyeste forskning og viden indenfor servicehundebranchen og dyreassisteret terapi.

Vi uddanner faglig kompente servicehundeinstruktører for at højne standarden på dette område.

Vi tror på udvikling med den rette undervisning. Vi gør en forskel for de borgere vi underviser, og vi sikrer de bedste match for den enkelte borger.

Vores vision

Vi vil være danskernes fortrukne valg.

Vi vil arbejde for en høj dansk standart til servicehundeinstruktører og servicehunde, til gavn for at psykisk sårbare borgere kan få større selvstændighed og et socialt liv.

Vores filosofi

Vi er instruktører. Vi forpligter os til at udvikle borgerne i den rigtige retning, for at gøre en positiv forskel for samfundet. Vi er samvittighedsfulde og tager det som vores pligt at informere tydeligt og præcist om, hvad der er hensigtsmæssigt eller uhensigtsmæssigt / godt eller skidt, i samarbejdet mellem borgeren og hunden. 

Vi har fælles kerneforretningsprincipper og -værdier. Ledelsen skal leve og ånde for de værdier, og være forbilleder som den gode instruktør.

Vi er hundenes ambassadører og passer på hundenes trivsel. Vi vil aldrig acceptere at hunden lider overlast eller ikke stimuleres og aktiveres på rette vis. Vi holder derfor et vågent øje med borgerens evne til at tage vare på hunden.

Vi kan derfor også afvise en borgers ønske om en servicehund med henvisning til hundens tarv. 

Vi driver hinanden til succes. Vi bruger kompetencer fra alle virksomhedens medarbejdere for at få det bedste resultat.

Vi har høj etik og moral, vi respekterer det enkelte menneske, og vi har fælles forpligtigelse for god omgangstone.

Vi er underlagt tavshedspligt og persondataloven

Vis alle uddannelser afholdt hos Servicehundeakademiet ApS

Uddannelser

Kursus
Miljø og kvalitetssikring
Dyr og Natur Længde By Gennemsnit Pris
Adgangsgivende kursus 2 dage Broby 5.000 DKK
Service Hunde Instruktør 1 40 uger Broby 20.800 DKK
Service Hunde Instruktør 2 40 uger Broby 20.800 DKK
Service Hunde Instruktør Basis 24 uger Broby 9.750 DKK
Service Hunde Instruktør Specialist 30 uger Broby 17.300 DKK

Kontakt

Servicehundeakademiet ApS

Fangelvej 59
5672

Telefon: +45 30 202 028

Sponsoreret