Kursus i transfer pricing - Advanced

PwC Academy, i Hellerup
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Længde
1 dag
Pris
5.990 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid

Hvorfor vælge PwC Academy?

Er du klar til nye faglige udfordringer?

Vi tilbyder en markedsledende kompetenceudviklings-platform

PwC´s eksperter tilrettelægger og varetager undervisningen

Kursusbeskrivelse

Kursus i transfer pricing - Advanced

Avanceret kursus i transfer pricing med vægt på virksomhedens compliance-styring og udveksling af deltagernes praktiske erfaringer.

Kurset lægger i højere grad vægt på risikostyring og om virksomheden efterlever transfer pricing-reglerne. Undervisningen vil være dialogbaseret og bygge på konkrete cases fra kursusdeltagerne. Kurset giver en opdatering på de nyeste trends inden for transfer pricing herunder en gennemgang af de skærpede krav til jeres transfer pricing-dokumentation (samtidighedskravet).

På kurset går vi i dybden med OECD's Base Erosion Profit Shifting (BEPS) og uddyber, hvad dokumentationen skal indeholde i hhv. Masterfile, Localfile og Country-by-country filen (CbC). Deraf diskuteres det, hvordan CbC skal sættes op, samt hvad CbC rapporten skal indeholde.

Som opfølgning på de grundlæggende aspekter af udfordringerne ved efterlevelse, herunder datafangst, overvågning og politikopfølgning, vil vi på dette kursus gå dybere ned i tilrettelæggelsen af prispolitikker og udførelsen af dokumentationsudarbejdelse med fokus på håndteringen af dokumentationskravene i flere lande samtidig.

Derudover vil vi beskæftige os indgående med en række specifikke problemstillinger samt brugen af benchmarks. Endelig vil vi gennemgå processerne i forbindelse med skattekontroller såvel som imødegåelse og håndtering af skattesager.

Dit udbytte

  • Du får overblik over, hvordan transfer pricing håndteres i en multinational sammenhæng - med særlig fokus på datahåndtering.
  • Du får indsigt i, hvordan specifikke udfordringer kan adresseres, fx i relation til immaterielle rettigheder og koncernintern finansiering.
  • Du får viden om, hvilken tilgang man kan anvende til risikostyring i relation til transfer pricing.
  • Du får forståelse for den relevante brug af advanced pricing agreements (APAs) og konflikthåndtering med myndigheder.

Indhold

  • Håndtering og brug af datamateriale, opsamlet i virksomheden
  • Multinational efterlevelse
  • Håndtering af transfer pricing-kontroller
  • Specifikke udfordringer
  • Kollegers erfaringer
  • Nyheder og trends inden for transfer pricing

Målgruppe

Kurset henvender sig til skatte- og transfer pricing-medarbejdere i virksomheden, der har praktisk erfaring med eller ansvar for dokumentationsudarbejdelse og/eller skattekontroller. Dette kursus kan ses som en opfølgning på kursetTransfer Pricing - Essential.

Pris

Prisen for dette kursus er 5.990 kr. ekskl. moms. 

PwC Academy
Strandvejen 44
2900 Hellerup

PwC’s Academy er en markedsledende kompetenceudviklingsplatform med en bred vifte af kurser inden for blandt andet regnskab, økonomistyring, bogholderi, excel m.fl.  Det er PwC’s egne eksperter, der tilrettelægger og varetager undervisningen, og 99% af vores kursister siger i vores tilfredshedsevalueringer,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret