Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomkursus for bogholdere

Regnskabsskolen
19 dage
Kursus
Valby
39.500 DKK ekskl. moms

Diplomkursus for bogholdere

Bogholder diplomkursus 

Har du brug for at optimere dine evner inden for bogføring? Er du nystartet iværksætter, der gerne vil have styr på regnskabet? Måske ved du intet om bogføring? Regnskabsskolen tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

Regnskabsskolens mål er at gøre regnskab og administration så let som muligt for iværksættere og selvstændige.

Dit udbytte af diplomkursus for bogholdere

Undervisningen strækker sig over 11 uger eller længere – alt efter hvordan du sammensætter dit kursus. Det samlede diplomkursus har 19 kursus dage med en fire timers eksamen, hvor du afsluttende får et eksamensbevis. Kurset består af 5 moduler, der alle kan tages enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
Diplomkursus for bogholdere - bogholderkursus i København6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Økonomistyring og ledelsesrapportering:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn.. Læs mere om Modul 2. 

Modul 3 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering og budgetarbejdet i virksomhederne. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Årsafslutning, skat og lovgrundlag:
4 dage med fokus på regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 4.

Modul 5 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Målgruppe

Bogholdere eller bogholderspirer, iværksættere, der vil have 100% styr på alt, der angår regnskabet, hvad enten det er bogføring af bilag, lønbogføring, lagerstyring, afskrivning eller revision.

Bogholderkursets varighed:

  • 19 kursusdage
  • 11 Uger
  • 4 timers eksamen

Diplom for deltagelse

Ved bestået eksamen modtager kursisten diplom og bevis for deltagelse i kurset.

Praktisk information

Pris

Køber du alle modulerne samlet er prisen kr. 39.500 plus moms.

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost samt brug aføkonomisystemet e-conomic– også derhjemme.

Ydermere indbefatter prisen adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Adgangsoplysningerne vil følge pr. mail i ugen op til Modul 2’s start.

Deltagerantal

På Diplomkurset registrerer vi normalt maks. 12 deltagere per hold af hensyn til undervisningens kvalitet.

Regnskabsskolen

Tag dit kursus i regnskab og økonomi hos Regnskabsskolen

Er du iværksætter eller selvstændig, og har du i den forbindelse udfordringer med regnskab og økonomi? Eller vil du bare gerne optimere/opdatere dine evner inden for dette? Så er Regnskabsskolen det rette sted for dig!  Hos Regnskabsskolen er målet at gøre...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Diplomkursus for bogholdere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Regnskabsskolen

Regnskabsskolen

Trekronergade 120, 1 sal
2500 Valby


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Maja
Undervisning er grundig og fagligheden i top. Kan varmt anbefales.
Gitte Randløv
Jeg undersøgte grundigt markedet for undervisning i bogholderi. Og jeg er mere end glad for jeg at fandt Regnskabsskolen. Underviseren var en af de sjældne pædagogiske talenter, som man aldrig glemmer - ‘klar, parat, bogfør’. Høj faglighed, rummelighed og humor. I dag har jeg en blomstrende levevej på grund af ham og Regnskabsskolen.
Lone Pedersen
Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus, med kompetente undervisere, som forstår at undervise på en måde, så regnskab bliver til at forstå. Materialet til undervisningen, har været virkelig godt, og det er muligt at gentage alle opgaver hjemmefra hvis man ønsker det. Undervisningslokalet er lyst og venligt, med god bordplads til alle. ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomkursus for bogholdere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Gitte Greve Jørgensen, Selvstændig

"Diplomkurset er det bedste, jeg har gjort for mig selv arbejdsmæssigt. Det kursus gav mig blod på tanden og mod på at starte min egen bogføringsvirksomhed - og det går rigtig godt." 

Læs mere
Malene Topp, selvstændig bogholder

"Jeg kan anbefale diplomuddannelsen til alle der gerne vil have regnskab ind på den rigtige måde. Kompetente undervisere og en fantastisk service overfor kursister. Tak for et dejligt kursusforløb!"

Læs mere
Christina Juhl Sørensen

"Det bedste ved kurset har været stemningen. Det har været en glæde at møde op hver eneste dag. Vores faste undervisere har udvist en særlig grad af overblik og forståelse for den enkelte kursist i forhold til rammerne - respekt!"

Læs mere
Christine Frese Ravn

"Det er et rigtig godt sted at starte, hvis man vil skifte karriere indenfor regnskab. Jeg er så glad for at jeg tog det sidste år og har efterfølgende skiftet spor fra ren kundeservice til bogholder"

Læs mere