Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomkursus for bogholdere

Regnskabsskolen
Kursus
19 dage
Dansk
Startdatoer
Vejle
28-09-2022 09:00 
39.500 DKK
Valby
03-10-2022  
39.500 DKK

Diplomkursus for bogholdere

Bogholder diplomkursus 

Har du brug for at optimere dine evner inden for bogføring? Er du nystartet iværksætter, der gerne vil have styr på regnskabet? Måske ved du intet om bogføring? Regnskabsskolen tilbyder Danmarks bedste samlede uddannelse eller efteruddannelse for bogholdere.

Regnskabsskolens mål er at gøre regnskab og administration så let som muligt for iværksættere og selvstændige.

Dit udbytte af diplomkursus for bogholdere

Undervisningen strækker sig over 11 uger eller længere – alt efter hvordan du sammensætter dit kursus. Det samlede diplomkursus har 19 kursus dage med en fire timers eksamen, hvor du afsluttende får et eksamensbevis. Kurset består af 5 moduler, der alle kan tages enkeltvis, hvis du ikke har brug for hele diplompakken.

Modul 1 – Grundkursus i bogføring:
Diplomkursus for bogholdere - bogholderkursus i København6 dages grundkursus i bogføring, regnskab og økonomiforståelse. Vi arbejder med import og eksport af data, bogføring, beregning af enkle nøgletal og vurdering af fradragsberettigede omkostninger. Læs mere om Modul 1.

Modul 2 – Økonomistyring og ledelsesrapportering:
3 dage om personaleadministration, lønberegning, lønbogføring og lønadministration. Introduktion til Danløn.. Læs mere om Modul 2. 

Modul 3 – Løn- og personaleadministration i bogholderiet:
3 dage, hvor vi fokuserer på beregning af nøgletal, ledelsesrapportering og budgetarbejdet i virksomhederne. Masser af praktiske eksempler. Læs mere om Modul 3.

Modul 4 – Årsafslutning, skat og lovgrundlag:
4 dage med fokus på regnskaber med forskellige detaljeringsgrader. Vi kommer omkring lager, lagerstyring, mange vanskelige bilag og fortolkninger, repræsentation, afskrivninger, hensættelser, periodiseringer, årsafslutning, samarbejdet med revisor og den udvidede selvangivelse. Læs mere om Modul 4.

Modul 5 – Repetition, prøveeksamen og eksamen:
3 dage. Repetitionskurset, hvor vi afprøver eksamensmetoden, gennemgår pensum og endelig laver en 4 timer lang skriftlig eksamen.

Målgruppe

Bogholdere eller bogholderspirer, iværksættere, der vil have 100% styr på alt, der angår regnskabet, hvad enten det er bogføring af bilag, lønbogføring, lagerstyring, afskrivning eller revision.

Velkommen i Regnskabsskolen

Bogholderkursets varighed:

  • 19 kursusdage
  • 11 Uger
  • 4 timers eksamen

Diplom for deltagelse

Ved bestået eksamen modtager kursisten diplom og bevis for deltagelse i kurset.

Praktisk information

Pris

Køber du alle modulerne samlet er prisen kr. 39.500 plus moms.

Prisen inkluderer undervisningsmateriale, kaffe/te og frokost samt brug aføkonomisystemet e-conomic– også derhjemme.

Ydermere indbefatter prisen adgang til et onlinekursus, hvor du kan teste dine evner i Microsoft Excel. Adgangsoplysningerne vil følge pr. mail i ugen op til Modul 2’s start.

Regnskabsskolen

Tag dit kursus i regnskab og økonomi hos Regnskabsskolen

Er du iværksætter eller selvstændig, og har du i den forbindelse udfordringer med regnskab og økonomi? Eller vil du bare gerne optimere/opdatere dine evner inden for dette? Så er Regnskabsskolen det rette sted for dig!  Hos Regnskabsskolen er målet at gøre...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Diplomkursus for bogholdere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Regnskabsskolen

Regnskabsskolen

Trekronergade 120
2500 Valby


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Maja
Undervisning er grundig og fagligheden i top. Kan varmt anbefales.
Gitte Randløv
Jeg undersøgte grundigt markedet for undervisning i bogholderi. Og jeg er mere end glad for jeg at fandt Regnskabsskolen. Underviseren var en af de sjældne pædagogiske talenter, som man aldrig glemmer - ‘klar, parat, bogfør’. Høj faglighed, rummelighed og humor. I dag har jeg en blomstrende levevej på grund af ham og Regnskabsskolen.
Lone Pedersen
Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus, med kompetente undervisere, som forstår at undervise på en måde, så regnskab bliver til at forstå. Materialet til undervisningen, har været virkelig godt, og det er muligt at gentage alle opgaver hjemmefra hvis man ønsker det. Undervisningslokalet er lyst og venligt, med god bordplads til alle. ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomkursus for bogholdere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Malene Topp, selvstændig bogholder

"Jeg kan anbefale diplomuddannelsen til alle der gerne vil have regnskab ind på den rigtige måde. Kompetente undervisere og en fantastisk service overfor kursister. Tak for et dejligt kursusforløb!"

Læs mere
Karin Jørgensen, Selvstændig bog...

"Dygtige undervisere, der gjorde det uforståelige forståeligt. Jeg fik et overblik over mange af de ting, jeg ellers har kæmpet med."

Læs mere
Vibeke Fuchs

"Jeg har sat stor pris på nøglepersoner, der har været omkring undervisningen. Der er en kultur af engagement og hjælpsomhed i Regnskabsskolen. Igen og igen vender jeg tilbage til mine små ”regnskabsbibler" - de små bøger Regnskabsskolen også har udgivet."

Læs mere
Pernille Nørgaard, Nørgaard Bogf...

"Jeg har været så heldig at have Birger som primær underviser, og hans humor og fantastiske pædagogiske evner gjorde at regnskab jo ikke er så tørt, som jeg først havde ventet."

Læs mere