Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Nudging – træf bedre beslutninger

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
06-10-2021  
5.500 DKK
København
28-10-2021  
5.500 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Nudging – træf bedre beslutninger

Træn dig og dine omgivelser til at træffe bedre beslutninger.

At ”nudge” betyder at give et lille puf og baserer sig på at få menneskers gode intentioner omsat til reelle ændringer i adfærden. Det handler om at komme de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre til livs ved at tage højde for, hvordan mennesket egentlig oplever, tænker og træffer sine valg. Nudging er menneskets vej til at træffe de rigtige beslutninger.

Dit udbytte efter konferencen

På denne konference vil du få en grundig introduktion til begrebet nudging samt lære, hvordan det i dag fungerer i praksis. Derudover vil du blive introduceret til en masse eksempler på nudging, som du hver dag påvirkes af.

Nudging er et godt redskab i den arbejdsmæssige kontekst og kan være vejen til at påvirke medarbejderne i den rigtige retning i forbindelse med eksempelvis forandringer, større projekter, bedre beslutningstagen, arbejdskultur eller det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Konferencen sætter derfor særligt fokus på, hvordan nudging kan anvendes af ledere såvel som medarbejdere, samt hvorledes arbejdspladsen systematisk og effektivt kan arbejde med nudging. Dette for at sikre succesfuldt udbytte til glæde for både virksomheden og medarbejderne.

Sidst på dagen vil underviserne træne dig og dine meddeltagere i værktøjerne til at kunne påvirke jeres omgivelser i en given retning med små kærlige puf.

Indhold på konferencen 

Denne konference fokuserer på følgende emner:

 • Introduktion til nudging-begrebet
 • Eksempler på nudging i dine omgivelser
 • Bliv klogere på menneskets bevidste og ubevidste adfærd
 • Indblik i menneskets måde at træffe beslutninger på
 • Brug nudging effektivt på arbejdspladsen til bl.a. at øge det psykiske og fysiske arbejdsmiljø
 • Anvend nudging i din kommunikation på arbejdspladsen
 • Få værktøjer til at arbejde med nudging
 • Træn nudging med dine meddeltagere.

Konferencens undervisere

Undervisningen varetages af de erfarne undervisere:

 • Rikke Østergaard, mentaltræningsekspert og sociolog fra Københavns Universitet. Hun har desuden studeret filosofi og psykologi på University of Sydney, hvor hun i dag fungerer som gæsteunderviser på universitetets lederakademi. Hun har stiftet Erhvervssociologen og arbejder for flere store og små virksomheder, hvor hun hjælper med at vende arbejdsklimaet fra stress og konflikter til et arbejdsmiljø med trivsel, overskud og glæde.
  Rikke har sammen med hjerneforsker Ulrich Kirk skrevet bestselleren “Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og udkom i 2017 med bestselleren “TAK!”, som er Danmarks første bog om verdens nemmeste redskab til at stoppe stresshormoner, nemlig taknemmelighed. I dag er Rikke en eftertragtet foredragsholder.
 • Imran Rashid, speciallæge, IT-iværksætter, forfatter og foredragsholder. Imran er en entusiastisk foredragsholder, der med stor dygtighed kombinerer sin lægefaglige viden og den menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation. Iværksætterlægens foredrag kendetegnes af høj faglighed, og hans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling kan derfor ikke undgå at smitte af på deltagerne. Særligt interesserer Imran sig for, hvordan vi som mennesker, som samfund og som virksomheder kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder samt hvilke faresignaler, vi skal være opmærksomme på.
  Imran er aktuel med bøgerne “SLUK – kunsten at overleve en digital verden” (2017) og opfølgeren “Offline” (2019), som begge sætter fokus på, at Teknologien, som vi bruger døgnet rundt, laver om på vores psyke og hjerne. Konklusionen er klar: Det har konsekvenser, som vi bør sætte en stopper for nu.

5-stjernede hotelomgivelser

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel eller Radisson Collection Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Alle hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til ledere, mellemledere, arbejdsmiljøkonsulenter og HR-ansvarlige, der ønsker at forbedre sundheden blandt de ansatte samt til andre, som har interesse i at få viden om nudgings mange muligheder.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

I forbindelse med konferencen vil du modtage et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med ny viden og gode værktøjer til nudging, som du også kan få stor glæde af efter endt konference.

Efter endt konference vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for denne konference er 5.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Anne Haldrup Nielsen
God, inspirerende undervisning, gode samarbejdsøvelser, tid til refleksion og sparring med hinanden på kurset var rigtig godt. God øvelse omkring taknemmelighed til at starte kurset.
Annette Lundsgaard
Synes Rikke var super positiv og behagelig person. Det bedste ved kurset var cases, hvor du selv bliver involveret.
Mikala Beckendorff
Montus Business Academy er utrolig professionelle hele vejen igennem. Man føler sig trygge i deres udførsel, og jeg har stor tillid til deres kvalitetssans. Jeg er overbevist om, at de altid går efter de bedste undervisere, og aldrig gå på kompromis med kvaliteten af underviserne og materialet. 10 stjerner herfra!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Nudging – træf bedre beslutninger

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer