Vis finduddannelse.dk som: Mobile
6 dage
Dansk
Kursus
Kolding
Startdato: 14-03-2022 09:00 - Kolding
7.899 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

nudging_jens.jpgForstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På dette kursus lærer du, hvordan dine kunder tænker, og hvordan du med forskellige metoder og værktøjer kan ændre dine kunders adfærd.

Nudging og adfærdsdesign handler om at bruge psykologernes viden om, hvordan mennesker træffer beslutninger. Denne viden kan bruges til at designe kommunikation og kundeoplevelser, så der opnås en ønsket adfærd.

Når vi mennesker skal træffe hurtige beslutninger, sparer vi ofte på hjernekraften ved at bruge nogle tommelfingerregler.Det kan betyde, at vi opfører os irrationelt, og den irrationalitet kan du lære at forudsige og bruge konstruktivt.Du kan altså bruge adfærdsdesign og nudging i din virksomhed - både over for dine kolleger og dine kunder.

På dette kursus fokuseres der primært på adfærdsdesign over for kunderne, og du får gode teknikker, værktøjer og metoder, du kan bruge i hverdagen.

Kursusbeskrivelse

Kurset Adfærdsdesign og nudginger baseret på teori fra forskere som Daniel Kahneman, Richard Thaler og Dan Ariely. På kurset får du omsat den akademiske teori til praksis og metode, sådan at du hurtigt kan komme i gang med adfærdsdesign. Der tages udgangspunkt i konkrete cases, hvor du får input til at arbejde med adfærdsdesign i din virksomhed.

Undervisningsformen er en afveksling mellem oplæg, diskussion og øvelser. Du får træning i processer, metode og praktiske overvejelser forbundet med nudging og adfærdsdesign. På den måde får du mulighed for at skabe en kobling mellem de teoretiske værktøjer og virkeligheden i din virksomhed.

Du lærer blandt andet om:

  • Adfærdsøkonomi, nudging og adfærdsdesign
  • Fejlslutninger og irrationelle beslutninger, som vi mennesker typisk gør
  • En metode til adfærdsdesign i praksis
  • De grundlæggende principper for adfærdsdesign
  • Kreative løsninger designet til det irrationelle menneske
  • Test og mål på resultater af dit adfærdsdesign

Hvad enten du sælger på nettet eller i et fysisk møde med din kunde, så vil du på dette kursus få konkrete tips og tricks, du kan bruge i hverdagen. Du lærer både om tekster til websiden eller design af din butik, der kan øge salget. Du lærer desuden om dine kunders måde at bearbejde information på, og hvordan du kan optimere kommunikationen.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Med dette kursus i adfærdsdesign og nudging får du og din virksomhed en enkel og praktisk metode til at arbejde med adfærdsdesign.

Du lærer at definere den ønskede adfærd, analysere barriererne for at efterleve adfærden, du lærer, hvordan du gør den ønskede adfærd attraktiv, og hvordan du til sidst kan teste, om dit adfærdsdesign virker i praksis.

Underviseren fortæller

UNDERVISEREN FORTÆLLER

Mød underviseren Jens Balle - forfatter, finansmand og foredragsholder. Hanfortæller her om indholdet på Adfærdsdesign og nudging uddannelsen

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Adfærdsdesign og nudginger for dig, der arbejder med virksomhedens kundevendte aktiviteter. Du sidder måske i en marketingafdeling eller står i spidsen for salget og vil gerne have værktøjer til at få bedre resultater af jeres aktiviteter over for kunderne. Kurset kan bruges både til salg på nettet og i det fysiske møde med kunden.

Uddannelsen er grundlæggende, og der stilles ikke krav til en forudgående uddannelse.

Pris

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

Modul 1: 14. - 15. marts 2022
Modul 2: 4. - 5. april 2022
Modul 3: 2. - 3. maj 2022

Om udbyderen

IBC Kurser – International Business College

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Adfærdsdesign og nudging
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

IBC Kurser - International Business College

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Adfærdsdesign og nudging

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 53 evalueringer
Se alle evalueringer