Value Stream Mapping

Kompetenceforum ApS
10 timer
Kursus
Online
Startdato: Start i dag - Online
249 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Value Stream Mapping – grundlaget for forbedringer

Value Stream mapping eller værdistrømsanalyse er en metode til at kortlægge arbejdsprocesser så man kan skabe forbedringer. En enkel metode hvor alle er med.

Når man som oftest skal forbedre arbejdsprocesser hidkalder man nogle eksterne eksperter. Disse studere de pågældende processer grundigt og efter noget tid kommer de med forslag til forbedringer. De berørte medarbejdere er sjældent involveret og inddrages alene i det omgang de ændrede arbejdsprocesser berører deres fremtidige funktioner.

I lean er det væsentligt at medarbejderne involveres fra start, således at deres erfaringer kan medvirke til at sikre at processen kortlægges som den reelt foregår i praksis samt, at deres erfaringer kan indgå i arbejdet med at udvikle og implementerer forbedringer. Forudsætningen for dette er, at alle inddrages og deltager aktivt i kortlægningen samt at selve kortlægningsmetoden er enkel, umiddelbart forståelig og anvendelig.  Kortlægning er derfor ikke så meget et spørgsmål om en fancy teknik med avancerede simulations modeller som en teknik med vægten på inddragelse og processerne mellem mennesker.

I dette kursus i Value Stream Mapping ærer du hvorledes du kan kortlægge processerne, beskrive dem ved data, finde forbedringsmuligheder samt opstille forslag til forbedringer. 

I kurset lærer du at kortlægge arbejdsprocesser ved svømmebanemetoden i 6 faser:

  1. Valg af arbejdsprocesser der skal kortlægges
  2. Afdække kundens forventninger
  3. Gennemførelse af selve kortlægningen
  4. Kvantitative analyse – sætte tal på processen
  5. Kvalitative analyse – Finde spild og indsatsområder
  6. Opstilling af forbedringsforslag

Uddannelsen er fuld af øvelser og test så du i praksis kan prøve dine færdigheder. Undervejs kan du kommunikere med medstuderende. Uddannelsen afsluttes med certifikat.

Når du har gennemført kurset vil du være i stand til at foretage og deltage i en kortlægning af arbejdsprocesser, analyserer disse og udarbejde forslag til forbedringer.

Pris

Kurset indgår i et abonnement med 14 andre leankurser og uddannelser. Man kan få adgang til samtlige disse i en måned for en samlet pris af 249 kr inkl moms.

Om udbyderen

Leankurser.DK

Leankurser.dk er en samling af online kurser med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved brug af Lean metoden. Alle kurser er opbygget interaktivt med en vekselvirkning mellem læring og aktiv afprøvning af siden viden. Her er ingen passiv lytning til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Value Stream Mapping
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Kompetenceforum ApS

Garnisonen 38
4100 Ringsted

Telefon: 7023 6050
Mobil 7023 6050


Få information

Udfyld formularen for mere information om Value Stream Mapping

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.