Inside Risk Consulting

i Esbjerg (+ 3 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Inside Risk Consulting

Beskyt din virksomhed mod insidere og industrispionage

I en verden hvor information er en af de mest værdifulde ressourcer, er beskyttelse mod bevidst handel med insiderviden og industrispionage fra konkurrenter og fremmede stater afgørende. Vi er specialiserede i at beskytte din virksomhed mod disse trusler gennem en kombination af uddannelse og rådgivning.

Vores kurser i kontraspionage er designet til at uddanne dine sikkerhedsansvarlige i de mest effektive metoder til at beskytte din virksomhed mod insidere og industrispionage. Deltagerne lærer at identificere og neutralisere potentielle trusler fra insidere og eksterne aktører, hvilket sikrer at din virksomhed forbliver beskyttet.

Fysisk sikkerhed, IT-sikkerhed og kontraspionage er tre forskellige former for beskyttelse og udgør fundamentet for en robust sikkerhedsstruktur. Mens mange virksomheder investerer i fysisk sikkerhed og IT-sikkerhed, overses kontraspionage ofte, fordi mange er uvidende på området. Denne manglende fokus efterlader virksomheder sårbare over for insidere og industrispionage fra konkurrenter og fremmede stater. Hverken fysisk sikkerhed eller IT-sikkerhed kan beskytte din virksomhed mod insidere og spionage fra menneskelige kilder, men det kan kontraspionage!

Har din virksomhed fortrolige oplysninger? Er I klar til at imødegå truslen fra insidere og industrispionage? Implementering af kontraspionage i din sikkerhedsorganisation er afgørende for at din virksomhed er beskyttet mod ondsindede aktører. Kontraspionage er en yderst billig sikkerhedsforanstaltning, der stort set kun kræver arbejdsløn for en enkelt person. Prisen for kontraspionage er lille, men prisen for ikke at have kontraspionage kan være stor!


Vis alle uddannelser afholdt hos Inside Risk Consulting

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Advanced Counter-Espionage Course 2 dage Flere byer (4) 14.750 DKK
Advanced Surveillance Course 5 dage Flere byer (4) 13.750 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Inside Risk Consulting
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Inside Risk Consulting

6700 Esbjerg

Telefon: +45 51 91 21 94


Sponsoreret